Casa

# sertare #mobilier #mobila dormitor #dulapuri #mobilier la comanda

Specialistul Acasa.ro, Florentina Terziu: Cum alegem mobila

Amenajarea si mobilarea spatiului de locuit presupun decizii care vor avea un impact major pe termen mediu sau lung. Criteriile pe care le vom lua in considerare vor fi reprezentate de calitatea dorita, de nivelul necesar al costurilor, respectiv de intervalul de timp pe care suntem dispusi sa il alocam.

Cand apelam la optiunea unui mobilier realizat la comanda?

Daca necesitatea principala se refera la ajustarea dimensiunilor corpurilor de mobilier (pentru apartamentele care au o suprafata redusa), realizarea acestora pe comanda va reprezenta o varianta potrivita.

Personalizarea mobilierului si adaptarea la cerinte specifice de utilitate vor fi aspecte care vor determina, de asemenea, alegerea realizarii acestuia la comanda. Aceste categorii de atribute sunt necesare a fi luate in considerare in special in cazul mobilierului de bucatarie.

Varianta realizarii mobilierului la comanda va presupune alocarea unui interval de timp mai mare decat in cazul achizitiei direct din magazinele specializate si uneori poate insemna chiar depasirea termenului alocat initial.

Costurile mai ridicate vor reprezenta un alt factor catre va trebui luat in considerare.

In ceea ce priveste acest ultim aspect, de real ajutor se va dovedi purtarea unei discutii privind modalitatea de reducere a cheltuielilor necesare prin stabilirea unor variante mai economice, acolo unde este cazul, pentru anumite componente ale pieselor de mobilier (manere, suporti, parti interioare ale dulapurilor sau ale sertarelor).

Cumpararea mobilierului din magazin

Achizitionarea mobilierului direct din magazin este justificata atunci cand criteriile esentiale pe care le luam in considerare se refera la un interval de timp redus, la preturi scazute sau in cazul in care nu exista cerinte majore in ceea ce priveste personalizarea.

Mobilierul de dormitor, dulapurile sau birourile pot reprezenta piese de mobilier incluse in aceasta categorie.

O vizita in magazin poate reprezenta insa o sursa de informare si o modalitate prin care ne vom putea inspira in cazul in care optiunea dorita este realizarea mobilierului de interior la comanda.

Florentina Terziu

florentina_terziu@yahoo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Florentina Terziu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea