Amenajarea casei

# supraveghere de interior # supraveghere de exterior # securitatea locuintei #sisteme de supraveghere video #camere supraveghere video

Siguranta si control cu cele mai moderne sisteme de supraveghere video Comod.ro

Sistemele de supraveghere video contin camere de filmat HD, performante si moderne care aduc un plus de securitate locuintei sau biroului dumneavoastra. Sistemele de supraveghere video pot fi foarte variate si pot fi dedicate atat supravegherii video de interior cat si supravegherii de exterior. Acestea asigura un mijloc de intimidare impotriva furturilor, jafurilor si a actelor de vandalism. 

Industria sistemelor de supraveghere este in plina schimbare , acum sunt mai usor de instalat ca oricand, cu interfete mai intuitive, mai performante si preturi mai accesibile.

Decizia de cumparare a unui kit de supraveghere video provine din necesitatea de a ne spori siguranta, de a ne proteja familia, locuinta si afacerea. Primul pas pe care trebuie sa-l faceti este sa va hotarati care este kitul de supraveghere video potrivit nevoilor dvs. luand in considerare o gama variata de optiuni.

Pentru acasa, intotdeauna ai nevoie de un sistem de supraveghere unic, adaptat locuintei si nevoilor tale: supravegherea perimetrului exterior si a locului de parcare, supravegherea bonelor sau a copiilor lasati singuri acasa.

Preturile sunt dictate de mai multi factori precum tehnologia aleasa, numarul de camere necesar, tipul de camere, fie ca vorbim despre camere de interior sau de exterior sau despre camere cu rezolutie mai mica sau mai mare, camere cu lentila fixa sau varifocala.

Sistemul de supraveghere video (CCTV – televiziune cu circuit inchis) poate fi alcatuit, in principiu, din una sau mai multe camere video, un dispozitiv de prelucrare a imaginilor video, un videorecorder (VCR – Time Laps) pentru inregistrarea imaginilor pe banda magnetica (caseta video) sau un DVR (Digital Video Recorder – model stand alone sau placa de captura pentru calculator) pentru inregistrarea imaginilor pe suport digital (HDD, CD, DVD, etc.) si un monitor pentru vizualizarea imaginilor.

Tipuri de sisteme supraveghere video disponibile la Comod.ro:

  • Sisteme supraveghere video de exterior
  • Sisteme supraveghere video de interior
  • Sisteme supraveghere video ascunse (cu camere ascunse)
  • Sisteme supraveghere video wirless (cu camere wirless)
  • Sisteme supraveghere video IP (cu camere IP)

In ceea ce priveste camerele, acestea sunt foarte variate. Daca cele de interior nu necesita dotari speciale, fiind suficienta o imagine de buna calitate, cele exterioare au nevoie de carcase rezistente la intemperii, de posibilitatea oferirii unei imagini foarte clare, care sa poata fi preluata de la zeci de metri distanta si uneori chiar si de infrarosu, pentru a se putea urmari imagini preluate pe timp de noapte.

Protejeaza-ti casa de spargeri sau acte de vandalism cu sisteme simple si fiable de supraveghere video la preturi accesibile. Costurile acestor sisteme de supraveghere sunt cat se poate de mici, fiecare pachet oferindu-va un avantaj financiar fata de achizitionarea individuala a echipamentelor din pachet.

Daca nu gasiti in oferta nici un sistem apropiat cerintelor dvs., va rugam sa ne contactati pentru a va putea configura sistemul de supraveghere dorit.

Magazinul Comod.ro este pregatit sa-ti ofere ajutorul necesar in orice moment, fie ca ai nevoie de consultanta in alegerea unui produs, fie ca ai probleme tehnice. 

Sursa foto: //mommylevy.com

 

                                                                                                                                                                            Advertorial 

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, dr Valentina Vanatoru, medic veterinar: De ce sa ne sterilizam animalul de companie?

Experti Animalute

Expertul Acasa.ro, dr  Valentina Vanatoru, medic veterinar

Experti Animalute

Expertul Acasa.ro, sociolog Elena Carstea: Cum sa-mi protejez animalul in perioada Sarbatorilor

Experti Animalute

Expertul Acasa.ro, dr Nicoleta Simion: Diabetul si terapia cu insulina la feline

Experti Animalute

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.