Amenajarea casei

#semineu #semineu electric #seminee moderne #efect tridimensional al flacarii #seminee de ultima generatie

Seminee de ultima generatie

Semineele moderne electrice vin cu o gama inedita de propuneri menite sa inlocuiasca tot ce stiam noi despre acest domeniu. Focul poate deveni o iluzie optica, apar sistemele tridimensionale de efect al flacarii, telecomanda , sistem de simulare al flacarii cu LED-uri, iar caldura este absolut optionala, rolul decorativ fiind cel care primeaza in cazul acestor seminee de ultima generatie .


1 Semineu cu efect tridimensional al flacarii

Semineele cu efect tridimenional al flacarii beneficiaza de cel mai recent sistem de efect al flacarii. Efectul tridimensional al flacarii este optinut printr-o ceata de apa evidentiata si cu sistemul Optiglo. Acest tip de semineu are un rezervor special incorporat, in care se pune apa pentru obtinerea acestui efect deosebit. Datorita faptului ca acest semineu are trei geamuri, focul se poate vedea din toate zonele living-ului unde se va monta.
 
Acest tip de semineu electric au inclusa si o telecomanda din care se pot face diverse reglaje ale intensitatii flacarii. Puterea acestui semineu este de 2kW, deci va furnizeaza si caldura, optional, in timpul utilizarii.


2 Semineu electric cu telecomanda

Este un tip de semineu electric modern care se incastreaza in perete. Semieul are telecomanda si este dotat cu cu cel mai recent sistem tridimensional de efect al flacarii, sistemul brevetat Optiflame. Efectul de flacara este independent de incalzire asa incat poate fi folosit si vara.
Aceste seminee electrice au termostat inclus si telecomanda, cu care se poate ajusta nivelul incalzirii. Puterea acestui semineu este de 2kW.


3 Semineu cu simulare a flacarii

Semineul cu sistem de simulare a flacarii face parte din categoria semineelor pe lemne care beneficiaza de ajutorul tehnologiei LED-urilor. Aceste seminee electrice au inclusa si o telecomanda din care se pot face diverse reglaje ale intensitatii luminozitatii flacarii si a marimii ei.
Semineul se incastreaza intr-un perete, avand dimensiuni reduse si aspect deosebit, minimalist, ideal pentru amenajarile moderne.

 
loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, dr Valentina Vanatoru, medic veterinar: De ce sa ne sterilizam animalul de companie?

Experti Animalute

Expertul Acasa.ro, dr  Valentina Vanatoru, medic veterinar

Experti Animalute

Expertul Acasa.ro, sociolog Elena Carstea: Cum sa-mi protejez animalul in perioada Sarbatorilor

Experti Animalute

Expertul Acasa.ro, dr Nicoleta Simion: Diabetul si terapia cu insulina la feline

Experti Animalute

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Nicoleta Simion: Pancreatita acuta la caine

Expertul Acasa.ro, dr Nicoleta Simion, medic veterinar

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Nicoleta Simion: Pancreatita acuta la caine

Expertul Acasa.ro, dr Nicoleta Simion, medic veterinar

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.