Amenajarea casei

#reimprospatare casa #amenajare casa

Profita de vremea buna pentru a-ti reimprospata casa

Vara este anotimpul concediilor, iar vremea buna te indeamna sa petreci cat mai mult timp afara. Si totusi casa trebuie perceputa ca un loc primitor, in care sa te intorci cu placere.

 

Fie ca plecarea in vacanta este programata in a doua parte a concediului, fie ca ai decis, totusi, sa nu pleci nicaieri, desi restrictiile de calatorie au fost ridicate si toata lumea parca s-a mutat la mare si la munte, vara este momentul perfect pentru a da un "refresh" casei tale.

Daca nu ai prea mult timp la dispozitie pentru a te apuca de renovarea apartamentului sau a casei, poti apela la firme amenajari interioare care se vor ocupa de tot ce ai nevoie, in functie de preferintele tale. Lucrurile vor merge mult mai repede decat daca te-ai apuca singur de lucrari, iar casa va deveni dintr-o data mult mai aerisita si va capata un aer nou, la care te vei intoarce cu drag la finalul vacantei.

Daca doresti doar sa iti improspatezi putin locuinta si nu sa faci schimbari radicale, poti apela la un zugrav priceput sau la un meserias care sa te scape de problemele care nu ti-ar da pace in vacanta. Vei diminua astfel stresul si riscul ca, atunci cand te simti mai relaxat, sa primesti un telefon cu vesti proaste precum o inundatie sau o defectiune care poate produce mai multe pagube in buget decat daca ai cheltui niste bani inainte de concediu.

Cum dai culoare casei tale vara asta

Fie ca vrei doar sa improspatezi putin atmosfera, fie ca ti-ai propus sa faci schimbari majore, trebuie sa stii care sunt tendintele in materie de decoratiuni interioare.

Alege vopseaua pentru pereti si culoarea mobilierului ori a accesoriilor astfel incat si dupa vacanta casa ta sa fie oaza de calm si relaxare de care ai nevoie.

Sezonul acesta se poarta nuantele de albastru, de la albastru pal la albastru marin, si alte culori pale, care creeaza o atmosfera linistita in jurul tau. Foloseste in proiectul tau si culori vibrante (verde, rosu), care sa "rupa" putin monotonia.

Verdele va pastra in casa ta o atmosfera de vara, indiferent de anotimp, inspirandu-te sa te gandesti la campii care te umplu de energie, la pomi si plante care vibreaza permanent.

O camera cu pereti roz-piersica inspira tinerete si veselie, iar un albastru pal va crea o atmosfera ultra relaxanta in orice spatiu doresti. Este potrivit pentru un spatiu de citit, de ascultat muzica si chiar de lucru, daca obisnuiesti sa lucrezi si de acasa si ai un job stresant. Albastrul pal este recomandat pentru dormitoare, nuantele diferite pe care le capata in functie de lumina zilei creand un adevarat spectacol.

In functie de nuanta aleasa pentru peretii camerelor, poti sparge monotonia cu accesorii sau obiecte de mobilier in culori vibrante, pentru contrast: o usa rosu aprins, perne albastru marin, o lampa care sa invioreze camera. Te poti juca oricat vrei cu culorile pentru a crea atmosfera dorita in fiecare camera din casa.

Fie ca doresti sa renovezi o camera sau chiar o parte mai mare a casei tale, Mesteri Locali te ajuta cu orice tip de lucrare si iti pune la dispozitie meseriasul potrivit pentru a te ajuta sa te bucuri de casa ta cat mai mult timp!  

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului