Amenajarea casei

#semineu negru #semineu chic #nopti reci #semineu #amenajarea casei #casa

Pregateste-ti casa pentru noptile friguroase! Afla cum

Toamna a sosit deja, iar odata cu ea si-a facut aparitia si vremea racoroasa. Zilele au devenit mai scurte si noptile mai racoroase, iar noi va propunem sa va pregatiti casele pentru sezonul rece care se apropie cu pasi repezi. Iata cinci modele de seminee care va vor incalzi in noptile friguroase:

Un semineu negru

Un semineu din ceramica neagra creeaza impresia unei incaperi usoare si aerisite. Pentru impact maxim, foloseste dalele negre pana la tavan.

Mozaic

Micile dale de mozaic fac ca acest semineu sa para ca desprins dintr-un basm al lumii orientale, batelele de mozaic aratand ca mici nestemate lipide de perete.

Boho style

Stilul Boho este unul extravagant si nu se potriveste in orice incapere. Trebuie sa ai foarte mare grija atunci cand alegi acest mod de a decora deoarece, chiar daca in acest stil sunt folosite multe culori, trebuie sa ai grija sa nu iasa un kitsch.

La costum

Nu e acest semineu cel mai elegant pe care l-ai vazut vreodata? Instaleaza tigla alba pe panourile semineului si vopseste corpul negru pentru un semineu elegant si sexy. Astfel vei crea impresia ca seminiul tau este imbracat intr-un costum elegant.

Teracota

Placile de teracota pot fi utilizate pentru decorarea seminiului, astfel aranjat semineul iti va aduce aminte de cuptoarele pe vatra din zona mediteraneeana. Acest tip de decorare se imbina cu stilul rustic, dar merge combinat si cu un stil modern.

Sursa imagini: Pinterest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea