Amenajarea casei

# vanzarea casei #cumparatori case #valoarea casei #ponturi vanzare casa

Ponturi pentru a vinde casa pe timpul iernii

Vinderea unei case in timpul sezonului rece poate fi uneori un adevarat cosmar. Avem cateva sfaturi care te vor ajuta sa atragi potentialii cumparatori.

1 Tine zapada si gheata la distanta

Cel mai de pret sfat pentru agenti este ca in cazul in care cumparatorul nu poate intra cu usurinta in casa, aceasta nu se va vinde. Asta inseamna ca aleile sa fie dezapezite. Daca esti plecat frecvent sau daca traiesti intr-o zona supusa la intemperii, poti plati pe cineva care sa deszapezasca in mod frecvent aleile si trotuarul.

2 Incalzeste locuinta

O casa pe care o scoti la vanzare pe timpul iernii trebuie sa arate calda, primitoare si familiara. Inainte de a veni cumparatorul, regleaza termostatul la o temperatura mai mare pentru a face casa primitoare. Potentialii cumparatori care vin si nu se simt confortabil nu vor ramane prea mult. Daca ai un semineu pe gaz , poti sa-l aprinzi chiar inainte de a face turul casei, pentru ca va crea o ambianta placuta.

Cu un semineu cu lemne trebuie sa fii ceva mai atent. In cazul in care casa nu este locuita, nu are rost sa-l aprinzi . Dar daca inca locuiesti in casa si vei fi acolo in momentul in care este prezentata clientului, un semineu aprins poate fi un avantaj.

Intotdeauna, o casa calduroasa iti da senzatia de siguranta.

3 Profita de lumina naturala

Profita din plin de lumina naturala. Curata perdele si draperiile si lasa-le deschise pe timpul zilei. Curata toate lampile si inlocuieste becurile cu unele mai puternice. Inainte de a prezenta casa, aprinde toate luminile.

4 Spala ferestrele casei

Cumparatorii actioneaza la prima impresie. Multi cumparatori nu iau in considerare ferestrele, insa iarna, cand lumina este puternica, se poate vedea pe geamuri murdarie, dand impresia ca locuinta nu este bine intretinuta.

5 Fundal muzical discret

Pentru a da senzatia ospitalitate , lasa radioul setat pe un post cu muzica clasica. Seteaza volumul la minim, astfel incat muzica sa nu dranjeze.

6 Pune in evidenta atuurile iernii

Este casa ta in apropierea unui traseu de autobuz sau a altor servicii importante, ceea ce inseamna ca este dezapezita si dezghetata in mod regulat cand vremea este rea? Asigura-te ca mentionezi acest lucru atunci cand discutii cu cumparatorii.

7 Casa ta trebuie sa fie gata de petrecere

Chiar daca nu vei fi prezent, intampina-i pe cumparatori ca si cand ar urma sa fie invitati la petrecere. Pregateste masa si pune vase din portelan bun si argint. Aseaza si un platou cu fursecuri pentru musafiri, niste ceai cald sau chiar vin fiert .

8 Protejeaza-ti investitia

Unii vanzatori (sau agentii acestora) va cere cumparatorilor sa se descalte sau sa isi puna papucei din hartie peste pantofi inainte de a face turul casei. Multor cumparatori le place acest lucru, care indica faptul ca stapanul casei tine la curatenia din casa.

9 Foloseste anotimpul in avantajul tau

Chiar daca sarbatorile s-au sfarsit, iar decoratiunile de Craciun ar trebui date jos, poti folosi in continuare coronitele si aranjamentele de iarna pentru a trezi interesul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea