Amenajarea casei

#pat #paturi #paturi dormitor #pat victorian #pat baldachin

Paturi pentru dormitor

Patul este, de cele mai multe ori, punctul central al dormitorului. In functie de stilul de decorare pe care l-ai abordat sau pe care ti-l doresti, ai nevoie de un pat special. Patul nu trebuie doar sa aiba un aspect placut, ci sa fie intr-un material rezistent, calitativ si sa se plieze nevoilor tale.

 

Pat cu baldachin


Patul cu baldachin se gaseste in comert intr-o varietate foarte mare de modele si materiale. De obicei acestea sunt realizate din lemn, insa mai nou se gasesc si modele din metal forjat. Indiferent de materialul din care sunt realizate, paturile cu baldachin sunt accesorizate cu perdele simple sau din materiale pretioase.

Patul cu baldachin este special destinat unei camere exotice, romantice si senzuale, in care se doreste o atmosfera foarte calda si intima.

Dincolo de aspectul deosebit al patului cu baldachin, acesta are o utilitate de neintrecut: te protejeaza impotriva insectelor speficice sezonului cald (acesta este si unul dintre motivele pentru care a fost creat initial acest model).

Pentru a avea un pat cu baldachin asa cum iti doresti, il poti face pe comanda, exact asa cum iti doresti.

Sursa foto: albeet.com
 

Pat din fier forjat


Patul realizat din fier forjat este specific unui stil de decoratiune foarte simplu si minimalist, specific zonei scandinave.

Dincolo de rezistenta patului din fier forjat, acesta este foarte practic si util unei persoane care se plictiseste rapid si care simte adesea nevoia de schimbare.

Patul din fier forjat poate fi vopsit de nenumarate ori, astfel incat sa se muleze ideilor tale de schimbare si redecorare.

In functie de cum este realizat, patul din fier forjat iti poate da impresia ca te afli in vacanta sau poate forma un decor pentru o camera romantica sau chiar eleganta.

Sursa foto: irondesign.ro

Pat victorian


Daca ti-ai decorat dormitorul in stilul victorian , ai nevoie de un pat pe masura. Patul victorian este realizat dintr-un lemn de esenta tare, de cele mai multe ori, iar in functie de preferintele tale poate fi imbracat cu coviltir si draperii, accesorizat cu o multime de perne, volane si alte ornamente.

Sursa foto: broyhillbedroomfurniture.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare