Amenajarea casei

#panouri radiante #panouri infrarosu #sistem incalzire #duo-thermo.ro

Panouri radiante cu infrarosu in piatra de marmura, sistemul de incalzire al viitorului

ADVERTORIAL

Daca esti interesat de instalarea unui nou sistem de incalzire in locuinta ta, panourile radiante cu infrarosu in piatra de marmura te vor face sa uiti de alternativele clasice de reglare a temperaturii din casa. Mai ieftine decat centralele de apartament si produse printr-o tehnologie germana patentata, panourile radiante cu infrarosu Duo-Thermo exista in Germania inca din anul 1979.

Usor de confundat cu tablouri moderne decorative, panourile radiante cu infrarosu Duo-Thermo se pot monta pe orice perete din casa, pentru un confort termic ridicat. Tot mai multi consumatori au renuntat la sistemele de incalzire vechi in favoarea panourilor radiante in piatra de marmura, nu doar pentru eficienta energetica ridicata, ci si pentru efectele terapeutice unice antialergice, antiastmatice sau antireumatice.


Ce sunt panourile radiante Duo-Thermo

Panourile radiante cu infrarosu Duo-Thermo sunt sisteme eficiente de incalzire, compuse dintr-o suprafata de sticla temperata, cu rezistenta electrica redusa la nanoparticule si o piatra naturala care acumuleaza caldura si are totodata si o functie estetica.

Compania germana Duo-Thermo produce sisteme de incalzire prin intermediul pietrelor de granit, marmura si calcar, tehnologia fiind patentata in anul 1980 de inginerul Horst Knappe. Panourile radiante Duo-Thermo au fost imediat absorbite de piata tarilor nordice, sistemul imbunatatindu-se de la an la an pentru o performanta maxima, la costuri minime.

Panourile variaza in dimensiuni in functie de necesarul de volum al incaperilor si sunt disponibile in forme si culori diferite. Consumul energetic este cu 20% mai mic decat al celorlalte sisteme de incalzire cu raze infrarosii, gratie tehnologiei cu nanoparticule.

Ultimul produs lansat de compania germana se numeste Duo-Thermo DELUXE si este rezultatul colaborarii cu o companie franceza ce ocupa pozitia de lider pe piata din domeniul sticlei. Aceasta varianta de ultima generatie functioneaza pe principiul radiatiilor infrarosii, prin care transferul de caldura se face in mod direct, fara folosirea aerului ca mijloc conductor. Oferta este descrisa pe larg pe duo-thermo.ro.


Avantajele panourilor radiante Duo-Thermo

  • Consum energetic redus: termostatul si proprietatea de acumulare de caldura reduc consumul electric la 1/3 din durata de functionare
  • Ecologice: favorabile ambientului
  • Practice si estetice (rol decorativ)
  • Benefice sanatatii: previn formarea mucegaiului si purifica aerul
  • Durata de viata a panourilor este nelimitata, neexistind nici un element deteriorabil (piatra, sticla)
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, dr Valentina Vanatoru, medic veterinar: De ce sa ne sterilizam animalul de companie?

Experti Animalute

Expertul Acasa.ro, dr  Valentina Vanatoru, medic veterinar

Experti Animalute

Expertul Acasa.ro, sociolog Elena Carstea: Cum sa-mi protejez animalul in perioada Sarbatorilor

Experti Animalute

Expertul Acasa.ro, dr Nicoleta Simion: Diabetul si terapia cu insulina la feline

Experti Animalute

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Nicoleta Simion:  Identificarea cainilor cu stapan implica riscuri pentru animale?

Expertul Acasa.ro, dr Nicoleta Simion, medic veterinar

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.