Amenajarea casei

#tapet #decoratiuni casa #decoratiuni interioare #silver decor #expozitie textile

Noutati in 2012 in materie de tapet si decoratiuni

In fiecare an, la Frankfurt are loc expozitia de textile Heimtextil care prezinta vitizatorilor cele mai noi tendinte in materie de tapet si decoratiuni interioare . Silver Decor a fost prezenta si in acest an la aceasta expozitie si aduce in Romania colectiile de tapet Simone Micheli.

Ca in fiecare an Silver Decor a respectat traditia si a fost prezent la Expozitia Heimtextil 2012 din Frankfurt pentru a aduce clientilor sai cele mai noi tendinte in materie de tapet si decoratiuni interioare. Prrducatorul belgian de tapet Omexco a lansat o colectie care poarta semnatura celebrului arhitect italian Simone Micheli. "Atunci cand exista proiecte similare si un bun dialog, devine posibila o mare realizare" afirma Simone Micheli.
 

Colectii de tapet care confera personalitate casei tale


Colectia de tapet "Simone Micheli" este rezultatul de succes al cooperarii dintre Omexco si renumitul arhitect italian Simone Micheli. Aceasta colectie marcheaza o schimbare importanta in productia de tapet belgian, este rodul unei bune colaborari dintre celebrul designer italian si fabricantul care au avut sansa sa se intalneasca la momentul potrivit.

Cel mai bine poate descrie noua colectie de tapet chiar Simone Micheli: "Colectia pe care am creat-o pentru Omexco, imbraca peretii ca o haina de gala, design-ul geometric este variabil si determina sufletul casei. Toate acele porniri interioare apar ca o revelatie si dau forma simtului nostru estetic, ne simtim captivati de aceste forme arhitecturale.

Colectia Simone Micheli creaza armonie prin dimensiunile dinamice metamorfozate si face din ceea ce numim casa acasa, atat in prezent dar si in viitor, ideal pentru fiecare din noi. Colectia de tapet decoreaza peretii cu desene geometrice care incanta, confera si promoveaza o noua tridimensionalitate casei tale".

Tot la Omexco vei gasi si doua noi colectii de tapet: Illusions si Haiku, iar de la Arte International: Marrakech si Penelope Odyssey. Pentru amatorii de decoratiuni interioare vin vesti bune si din partea producatorului Orac Decor . In anul 2012 Orac Decor vine pe piata un cu un nou catalog de profile, care cuprinde si gamle Luxxus si Axxent.

Colectia Luxxus se extinde prin introducerea unor noi produse, toate bazate pe cele mai vandute profile Orac. Acestea sunt acum disponibile si in diferite marimi. Datorita proportiilor perfect echilibrate acelasi model poate fi folosit cu succes intr-o varietate de dimensiuni, in cadrul aceluiasi proiect, in functie de cerinte.
 

La Silver Decor gasesti tapet de lux si decoratiuni pentru locuinta


Silver Decor este o companie specializata in tapet de lux, decoratiuni interioare si exterioare, cu birouri in majoritatea oraselor mari din tara si are un portofoliu care cuprinde lucrari din categoria HoReCa . Cu o experienta de peste 15 ani in acest domeniu, firma Silver Decor reprezinta in Romania o selectie importanta a liderilor mondiali in materie de tapet, profile decorative, decoratiuni interioare si lustre de cristal.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare