Amenajarea casei

#birou acasa #amenajare birou #birou

Muta-ti biroul acasa! Afla cum!

Spatiul de lucru trebuie sa fie curat si aranjat frumos, indiferent daca lucrati acasa sau la birou. Avantajul celor care lucreaza de acasa este ca isi pot decora spatiul de lucru la alegere, alegand culorile lor preferate si decoratiunile potrivite. Iata lucrurile pe care nu trebuie sa le pierdeti de la birou daca lucrati acasa.

Joaca-te cu lumina

O sursa de lumina este o necesitate pentru spatiul de lucru. Aveti posibilitatea sa alegeti fie o lampa de birou, fie o lampa interioara cu picior inalt, pe care o puteti pozitiona langa birou. Alegeti o lampa care ofera lumina calda si nu rece, deoarece aceasta din urma va va obosi ochii.

Obiecte de arta

Plasati pe biroul dvs. un obiect de arta care sa va inspire. Poate fi o statuie miniaturala sau un tablou care adauga valoare spatiului de lucru. Indiferent de ce alegeti, alegeti ceva care sa va reprezinte.

Flori

Fie ca vorbim despre flori intr-un vas, fie despre flori in ghiveci, nu doriti sa le pierdeti ca decoratiuni de birou. Daca nu aveti spatiu, puteti adauga cateva plante miniaturale sau pentru vase mici pentru a adauga o singura floare.

Depozitare

Creati spatii de depozitare, astfel incat biroul va fi intotdeauna comod. Un birou ordonat intotdeauna mareste productivitatea. Daca biroul este pozitionat pe perete, profitati de acest lucru pentru a face rafturi sau chiar pentru a instala un dulap deasupra acestuia, unde puteti stoca obiectele.

Sursa imagini: Piterest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea