Amenajarea casei

#anunturi imobiliare #imobiliare #casa

MagazinulDeCase.ro, cel mai eficient portal imobiliar

MagazinulDeCase.ro este cea mai simpla metoda prin care proprietarii pot sa promoveze anunturi imobiliare pe baza unei taxe fixe, fara niciun comision pentru tranzactiile finalizate.

In timp ce multi proprietari isi promoveaza locuintele in ziare, acestia uita un aspect important: un ziar de mica publicitate sau un cotidian nu are acoperire nationala iar cumparatorii acestor publicatii nu sunt interesati numai de imobiliare .

Prin portalul imobiliar MagazinulDeCase.ro, clientii gasesc exact ofertele pe care le doresc si ajung mai usor la proprietari prin motoarele de cautare prezente pe site. Site-ul ofera clientilor posibilitatea de a posta anunturi in diferite sectiuni ale site-ului: vanzare, inchiriere sau schimb.

Totodata, MagazinulDeCase.ro ipune la dispozitia clientilor sai o baza de date cu peste 6000 de proprietati dintre cele mai diverse: garsoniere, apartamente, case si terenuri.

Cunoscut drept cel mai eficient portal imobiliar din Romania, cu peste 120.000 de vizitatori unici lunar, MagazinulDeCase.ro garanteaza cel mai mare numar de vizualizari per anunt.

Publicarea de anunturi pe MagazinulDeCase.ro poate fi realizata in schimbul unei taxe de publicitate cuprinsa intra 3 si 15 euro, anuntul fiind prezent pe site 3 sau 6 luni.

Pentru clientii care doresc sa mareasca vizibilitatea anuntului exista extraoptiuni ce contin promovari suplimentare cu preturi intre 5 si 20 de euro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Nicoleta Simion: Diabetul si terapia cu insulina la feline

Expertul Acasa.ro, dr Nicoleta Simion, medic veterinar

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.