Amenajarea casei

# covor de baie #cadouri metro #catalog metro #lenjerii de pat #metro

Inveseleste-ti casa de Sarbatori cu produsele textile de la METRO

Se apropie Sarbatorile de Iarna si vei incepe sa-ti faci planuri de decorare a locuintei, astfel incat sa intre in ton cu sezonul. Dincolo de decoratiunile specifice, poti da un aer nou casei cu ajutorul textilelor. Covorase vesele, perne decorative, paturi moi si lenjerii multicolore, toate le gasesti in catalogul METRO.

Multa culoare. Cam asa ar trebui sa arate casa ta de Craciun si de Revelion. Rosu, verde, galben, turcoaz sunt doar cateva dintre nuantele vesele care vor crea un aer de sarbatoare in locuinta. Catalogul METRO Totul pentru casa ta iti propune o serie de accesorii cu care sa schimbi atmosfera din locuinta ieftin si rapid.

Pernutele decorative cu dimensiuni de 50x50 de centimetri sunt perfecte pentru canapeauna din sufragerie. Sunt comode intr-o multime de situatii. Dincolo de faptul ca sunt colorate si creeaza o atmosfera animata, le poti folosi pentru a-ti sprijini capul atunci cand stai la televizor sau le poti imprastia pe jos transformandu-le intr-un loc neconventional de sezut atunci cand ai mai multi oaspeti.

La METRO gasesti atat perne simple, cat si perne cu imprimeu digital sau cu husa din satin, perne din microfibra cu fata din bumbac sau perne matlasate mari pentru patul din dormitor.

Si pentru ca e important confortul tau, METRO iti pune la dispozitie si paturi placute la atingere pe care sa le ai mereu la indemana in zilele reci de iarna. Patura fleece, patura din imitatie de blana, patura din microfibra cu fir lung sunt toate delicate si foarte placute la atingere.

Pana la sfarsitul anului, in oferta METRO vei gasi si saltele la preturi speciale. Sunt saltele ortopedice si anatomice, care iti vor face somnul dulce si odihnitor. In plus, gasesti de la perne clasice, la perne cu spuma cu memorie si perne anatomice, astfel incat sa faci alegerea mult mai simpla.

Si pentru ca orice saltea noua cere si o lenjerie de pat noua, in catalogul METRO Totul pentru casa ta gasesti si o multime de lenjerii de pat care mai de care mai vesel colorate. Ai ocazia sa alegi intre lenjerii din sifon bicolor sau lenjerii din satin, lenjerii din bumbac creponat sau din bumbac ranforsat.

Modelele si nuantele sunt foarte placute. Astfel, la METRO poti alege dintre zeci de modele care sa satisfaca gustul fiecaruia.

Si pentru ca vorbeam despre confortul tau si al familiei tale, tot la METRO ai o multime de produse special concepute pentru baia ta. Prosoape si halate de baie moi si pufoase, dar si covorase multicolore menite sa dea acestei incaperi un aer vesel.

Specialistii METRO nu au uitat nici de bucataria ta, care si ea trebuie sa fie pregatita de Sarbatori. Fete de masa din bumbac, prosoape de bucatarie, manusi si suporturi pentru masa, toate le gasesti intr-o multime de imprimeuri si culori, astfel incat sa le poti asorta cat mai simplu decorului.

Nu uita ca de la METRO poti cumpara si prin intermediul magazinului online, astfel incat experienta sa fie una extrem de comoda tocmai in zilele cele mai aglomerate din preajma sarbatorilor.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului