Amenajarea casei

#speranta si putere #illuminating #ultimate gray #culorile anului 2021 #culoarea anului 2021 #Institutul Pantone #pantone

Institutul Pantone a ales culoarile anului 2021: Ultimate Gray si Illuminating! Combinatia perfecta intre speranta si putere

Anual, Institutul Pantone alege culoarea sau culorile vedeta ale anului care urmeaza. Aceste culori isi vor pune amprenta atat in designul interior cat si in ceea ce priveste creatiile caselor de moda. Pentru 2021 Pantone a ales doua culori care se completeaza reciproc in cea mai frumoasa arta vizuala. Este vorba despre PANTONE 17-5104 Ultimate Gray si PANTONE 13-0647 Illuminating.

 

Ultimate Grey si Iluminante sunt doua culori independente care se potrivesc perfect impreuna scotandu-se una pe alta in evidenta. Cele doua culori se reunesc pentru a se sprijini reciproc si, potrivit Pantone, exprima cel mai bine starea de spirit pentru anul 2021.

Este o combinatie reusita intre practic si solid, dar in acelasi timp da senzatia de caldura si optimism. Uniunea celor doua nuante alese de Pantone pentru acest an te duce cu gandul la poitivitate si forta de a trece cu bine peste greutati. Este o poveste ce incapsuleaza cele mai profunde ganduri si sentimente, dar si o promisiune a faptului ca oricand, dupa orice greutate, soarele va rasari din nou. 

Ultimate Grey si Iluminante – un mesaj al fericirii care este sustinuta de curaj, combinatia celor doua nuante este aspirationala si plina de speranta. Cu totii trebuie sa fim pozitivi si sa ne gandim ca vor veni vremuri mai bune, un lucru esential pentru starea noastra de spirit, pe care Pantone a vrut sa-l scoata mai bine in evidenta.

Pe masura ce oamenii cauta sa se fortifice cu pozitivitate, energie si speranta pentru a putea trece cu mai multa usurinta peste aceste vremuri, nuantele spirituale si indraznete alese de Pantone pentru 2021 au menirea de a ne satisface aceste nevoi.    

PANTONE 13-0647 Illuminating este o nuanta de un galben straluciro, voios, care emana caldura si energia precum cea data de razele soarelui. In schimb, PANTONE 17-5104 Ultimate Grey este o nuanta emblematica - exprima forta si puterea de care avem atata nevoie. Cele doua nuante naturale (nuante ale pietricelelor care se gasesc pe plaje) simbolizeaza capacitatea de a rezista testului timpului cu mult calm, stabilitate si rezistenta.

Cele doua nuante scot in evidenta nevoia de a fi vazuti, de a ne face auziti si de a fi recunoscuti. Este o combinatie de culori care inspira perspicacitate, inovatie, intuitie si respect, dar si intelepciune si noi experiente.  

“Uniunea dintre solidul Ultimate Gray si vibrantul galben Illuminating exprima un mesaj de pozitivitate sprijinita de rezistenta. Practic si solid (precum piatra), dar in acelasi timp calduros si optimist, aceasta combinatie de culori ne da rezistenta si speranta. Avem nevoie sa fim incurajati si sprijiniti; este un lucru esential pentru spiritul uman”, declara Leatrice Eiseman, director executiv Pantone.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului