Amenajarea casei

#amenajare dormitor #decorare dormitor #dormitor gri #decoratiuni gri

Idei reusite pentru decorarea unui dormitor in nuante de gri

Adesea trecut cu vederea, griul este o culoare eleganta si versatila, cu o varietate mare de nuante care se potrivesc foarte bine cu dormitoarele. Combinat cu nuante indraznete de rosu, portocaliu sau mov si motive florale, grafice si vintage, griul transforma un dormitor banal intr-unul fabulos.

Dormitor rustic.
Foloseste griul pentru a crea un dormitor rustic. Foloseste mai multe straturi de ceasceafuri si cuverturi, mobilier gri si diverse texturi. Cremul, bejul si nunatle de rosu se potrivesc de minune cu tonurile de gri.

Dormitor modern cu motive florale. Pentru a creea un dormitor modern, plin de vitalitate, alege asternuturi cu modele florale, in combinatii de albastru si alb. Vopseste peretii dormitorului in tonuri de gri si alege mobilier simplu, in tonuri de alb sau negru.

Dormitor in stilul hotelurilor boutique. Cazarea la hotel este una dintre placerile vietii. Pentru a recreea atmosfera unei camere de hotel, insira-te din designul hotelurilor tale preferate. Argintiul si griul se potrivesc de minune intr-un dormitor mare, cu mobilier masiv, dar simplu. Alege lenjerii si cuverturi luxoase, care sa confere dormitorului tau mai multa opulenta.

Dormitor de atmosfera. Creeaza un dormitor dramatic si de atmosfera cu ajutorul tonurilor inchise de gri. Alege mobiier vechi, insa functional, si accente metalice. Vopseste tavanul dormitorului in tonuri deschise pentru a conferi dormitorului senzatia de spatiu. Decoreaza peretii cu picturi si tablouri.

Dormitor exotic. Griul nu trebuie sa fie neaparat o culoare plictisitoare. Combina cu accente indraznete de rosu, albastru sau mov. In acest fel vei obtine un dormitor colorat si exotic, o adevarata placere pentru simturile tale.

Dormitor albastru. Tonurile inchise de gri se potrivesc de minune cu nuantele luminoase. Combina turcoazul si movul cu tonurile inchise de gri pentru a obtine un dormitor cu un aspect modern. Foloseste accente de alb si verde pentru a conferi dormitorul o senzatie de curatenie si relaxare.

Dormitor roz. Combina rozul pal cu tonurile mai calde de gri si vei obtine un dormitor feminin si delicat. Introdu si accente de crem si bej, prin intermediul mobilierului si adauga si note vintage. Vei obtine astfel un dormitor relaxant, proaspat si primitor.

Dormitor complet gri. Foloseste o varietate de tonuri de gri pentru a creea un efect placut dormitorului tau. Poti vopsi peretii in tonuri inchise de gri, iar pentru mobilier si accesorii poti alege tonuri mai deschise si calde.

Dormitor romantic. Tonurile de gri si alb pal vor crea o atmosfera romantica in dormitorul tau. Accesorizeaza ferestrele cu perdele si draperii fine, din dantela, pentru a creea o atmosfera primitoare si odihnitoare.

Dormitor frantuzesc. Pentru a recrea atmosfera unui mic palat frantuzesc, vopseste pereti in tonuri de gri cu nuante de verde si alege accesorii care sa confere dormitorului tau accente de culoare si prospetime. Mobilierul trebuie sa fie simplu si romantic, in tonuri inchise de negru sau maro.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului