Amenajarea casei

#articole casa #magazine online #mobila

Idei pentru acasa: 3 magazine online cu articole fabuloase pentru casa

Mobila aleasa, dar si accesoriile si obiectele de decor sunt elemente care participa la crearea spatiului personal menit sa asigure, oricarui om, confortul si intimitatea necesare unei vieti fericite. Daca iti doresti sa iti mobilezi locuinta cu gust, fara a ramane insa cu o gaura in buget, iti prezentam trei magazine online in care poti gasi toate cele necesare la preturi mai mult decat avantajoase.

Kalenda.ro ofera mobila pentru toata casa

La Kalenda.ro, un magazin online de mobilier cu o vasta experienta, existand pe piata din anul 1997, gasesti piese de mobilier cat pentru intreaga locuinta. De la mobila dormitor matrimonial, pentru tineret, canapele, paturi tapitate, la mobilier pentru hol, baie, birou si bucatarie sau saltele, la Kalenda.ro gasesti o multime de piese de mobilier de calitate, din portofoliul unor producatori de renume, la preturi deosebit de avantajoase. Fie ca iti doresti sa iti mobilezi locuinta intr-un stil modern, fie ca preferi stilul rustic ori accentele vintage, Kalenda.ro ofera o multime de optiuni in materie de decor. In plus, pe langa piesele standard, magazinul online ofera si mobila realizata la comanda, care se muleaza in totalitate pe dorintele si preferintele clientilor.

Scauneonline.ro, magazinul online care „are grija” de confortul tau

Daca vrei ca bucataria ta sa capete personalitate sau ca timpul petrecut la birou sa fie precedat de dureri de spate si de gat, opteaza pentru scaune de bar si scaune ergonomice de pe ScauneOnline.ro.

ScauneOnline.ro este unul dintre cele mai importante magazine online romanesti, care importa si comercializeaza o paleta larga de scaune de birou si de bar, dar si scaune de conferinta, scaune de relaxare si pentru bucatarie, scaune pentru terasa, scaune speciale pentru masaj, precum si piese de schimb pentru scaune. In portofoliul ScauneOnline.ro poti gasi si mese de bucatarie si masute de cafea, dar si mobilier de gradina. Produsele provin din stocurile unor producatori de top, avand o calitate excelenta, la preturi avantajoase. Poti gasi modele traditionale, dar si moderne, astfel ca indiferent de gusturi, ScauneOnline.ro este un magazin valoros.

Homex.ro te asteapta cu decoratiuni si accesorii pentru caminul tau

Detaliile sunt cele care fac diferenta. O lampa speciala, un covoras interesant pentru camera copilului, accesorii si ustensile de gatit sau lenjerii de pat 3D la preturi avantajoase, toate acestea se gasesc pe „rafturile” magazinului online Homex.ro, fiind, de altfel, elemente care pot schimba complet aspectul unei locuinte.

Homex.ro este un magazin online care a reusit, in doar cativa ani de activitate, sa castige respectul clientilor gratie profesionalismului de care a dat dovada, dar si datorita ofertei bogate de produse de calitate, de la brand-uri faimoase precum Jamie Oliver, Yankee Candle, Fissler, Final Touch, Churchill sau Wenko.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului