Amenajarea casei

#accesoriile baie #accesoriile #baterii cada #baterii lux

Gama moderna de baterii cada: accesoriile ideale pentru un aspect de lux al oricarei bai

Baia este incaperea din locuinta destinata rasfatului, dar asta numai atunci cand obiectele sanitare si accesoriile sunt alese intr-un mod inspirat. Vei putea sa iti transformi baia, apeland la baterie cada care si-a demonstrat avantajele in toate privintele: durabilitate, functionalitate, design si ingrijire usoara.

 

Ele pot sa aduca o multime de beneficii, mai ales atunci cand sunt dotate cu functii moderne, ce au ca scop sporirea confortului.

Daca aspectul baii tale este unul demodat, unul dintre lucrurile pe care trebuie sa le faci este sa inlocuiesti vechile obiecte cu cele care vor iesi in evidenta prin aspectul lor modern.

Cum alegi din toata oferta de baterii cada disponibila pe piata

Astazi, obiectele sanitare si accesoriile destinate baii se gasesc intr-o multime de forme, la toate categoriile de pret, sub numele diferitilor producatori si cu diverse functionalitati. Astfel, ai oportunitatea sa alegi dintr-o oferta bogata de baterii cada, in functie de planurile, ideile si necesitatile pe care le ai. Dintr-o gama atat de complexa ce se poate adapta oricarui spatiu si stil de amenajare, alegerea ta nu poate fi una intamplatoare. Cel mai simplu pentru tine ar fi sa urmezi o serie de criterii esentiale, pe care sa le bifezi prin noua ta achizitie, ghidandu-ti alegerea spre o investitie calitativa si rezistenta in timp.

Asadar, iata cateva criterii ce ar putea sta la baza unui scurt ghid de cumparare:

1. Stilul bateriei

Poti alege din gama de baterii cada cu termostat, incastrata sau standard. Oferta de baterii cada cu termostat este cea mai populara astazi, si asta datorita avantajelor pe care le aduce prin pastrarea temperaturii constante a apei. Cu ajutorul acestui tip de baterii cada, temperatura este asa cum o setezi.

2. Tehnologiile moderne ale bateriei

Ar fi pacat sa nu poti beneficia de toate functionalitatile moderne pe care le poate oferi gama de baterii cada Grohe. Acest producator a lansat pe piata produse pro, care vin insotite de functii speciale, precum tehnologiile: AquaDimmer, Cooltouch, Speedclean, Dreamspray, Rainspray, SafeStop, TwistFree etc.

3. Tipul de montare al bateriei

Tipul de cada pe care o ai, dar si preferintele tale, te vor ghida in alegerea de baterii cada, in functie de acest criteriu specific. Optiunile standard sunt urmatoarele: baterie cu montare pe perete, clasica baterie incastrata, baterie cu montare pe cada, dar poti opta si pentru alte stiluri, in functie de ideile tale creative.

4. Materialul din care este creata si finisajul acesteia

Cu un impact esential in procesul de ingrijire, este materialul din care vin create acele baterii cada care iti fac cu ochiul in magazin. In ciuda efectului de design surprinzator al unei astfel de baterii, materialul este cel care ar trebui sa iti dicteze alegerea. In acest fel, te asiguri ca vei achizitiona un produs de durata, usor de intretinut si de ingrijit, care isi va pastra calitatile estetice. Poti alege alama, cu un finisaj crom sau alb.

Poti adauga listei de mai sus si alte criterii, precum tipul de pipa si lungimea ei, numarul de functii, inaltimea sau numarul de accesorii cu care vine la pachet. De pachete avantajoase poti beneficia cu ajutorul celor de aici, magazinul online ce comercializeaza accesorii de baie de top, din gama de baterii cada oferita de renumitul producator Grohe. Astfe, pe baterii-lux.ro vei gasi acele baterii cada care ofera cele mai moderne functii de la ora actuala de pe piata, pentru un plus de rasfat si de confort.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului