Amenajarea casei

#fototapet dormitor #tapet peisaj #deco perete #modele tapet #fototapet #tapet

Fototapet pentru dormitor, cel mai rapid mod de a transforma o incapere

Atunci cand ne apucam de renovat ne-am dori o solutie rapida, ieftina, dar care sa schimbe si radical aspectul casei. Pentru ca inlocuirea mobilierului, spre exemplu, iese din discutie daca vrei ca schimbarea sa indeplineasca toate cele trei criterii, iti sugeram o alta varianta: fototapetul.

Cu cateva sute de lei si in cel mult doua ore ai putea avea o camera ca din revistele de design interior! Totul facut cu mainile tale. Nu-i asa ca suna tentant? Acum, hai sa-ti dam pontul pana la capat. E suficient sa intri pe deco-perete.ro si vei gasi cele mai frumoase modele de tapet dormitor cu imagini fotografice.

Ca sa te convingi ca avem dreptate, iti dam cateva exemple care sa te inspire:

Fototapet cu imagini din natura

Marea, muntele, o insula exotica, un camp cu lavanda. Oricare dintre ele le poti avea chiar in dormitorul tau. Este foarte simplu! Alege un fototapet dormitor cu o imagine care sa te inspire.

Sa zicem ca te visezi pe o insula pustie, dormind intr-un hamac prins de trunchiurile a doi palmieri. Auzi marea si dimineata te trezesti sub razele blande ale soarelui. Frumos vis, dar ce-ar fi sa il transformi macar partial in realitate? Ei bine, cu ajutorul unui fototapet pentru dormitor care sa ilustreze tocmai o imagine cu marea vazuta de pe plaja, de la umbra unui palmier lucrurile sunt ca si rezolvate.

Realizat in mod realistic, pe suport din hartie, fototapetele cu imagini fotografice sunt usor de montat chiar si de un nespecialist. De aceea e si foarte simplu sa iti transpui visul in viata de zi cu zi.

Fototapet cu flori

Pentru un aspect mai feminin al dormitorului, specialistii in decoratiuni interioare iti recomanda un fototapet cu flori. Obtinut pe baza unor fotografii realizate de profesionisti, fototapetul pentru dormitor iti va crea senzatia de relaxare total ape care doar atunci cand stai intins pe iarba, pe un camp plin de flori ai putea sa o ai.

Fototapetul vlies are in compozitie hartie cu o textura speciala si este lavabil. Se livreaza in tubul propriu, protector.

Fototapet cu imagini de calatorie

E vreun loc din vacantele tale care te-a impresionat mai mult si mai mult? Poate romantica Venetie sau New York-ul cu zgarie-norii lui? Pasteaza amintirile mereu aproape prin intermediul unui fototapet dormitor care sa transpuna tocmai una dintre imaginile simbol ale locurilor prin care ai trecut si care au avut impact asupra starii tale de spirit.

La deco-perete.ro vei gasi o multime de modele de tapet pentru dormitor cu imagini din metropolele lumii. Si, in plus, este si foarte simplu sa il comanzi. Plasezi comanda online si a doua zi te poti apuca de treaba, ca sa dai camerei tale o noua infatisare. Succes!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare