Amenajarea casei

#ghinion #obiecte #feng shui

Feng Shui: lucruri pe care nu trebuie sa le pastrezi niciodata in casa pentru ca atrag ghinionul

Uneori ni se pare foarte bine sa pastram obiecte, pentru ca ne amintesc de lucrurile frumoase sau pur si simplu pentru ca nu vrem sa renuntam la ele.

 

Potrivit regulilor Feng Shui, exista lucruri pe care nu trebuie sa le pastrezi niciodata in casa ta, deoarece ele atrag ghinionul. Lucrurile economisesc energie, motiv pentru care este foarte important ca obiectele sa fie plasate in locuri specifice. Este adevarat ca energia unora poate sa aduca ghinion. Daca aveti oricare dintre aceste obiecte in casa, este timpul sa va luati la revedere de la ele.

Obiecte rupte

Daca aveti obiecte rupte acasa pe care doriti sa le pastrati, incercati sa le reparati imediat. Vazand in fiecare zi obiectele rupte aveti senzatia ca lucrurile nu pot fi reparate. Aruncarea obiectelor rupte ne da impresia ca o putem lua de la capat.

Obiecte ascutite

Mulți oameni sunt fascinati de obiecte ascutite, coarne si alte lucruri pentru decorarea interiorul casei. Insa, cel mai bine este sa plasati o planta sau o piesa de mobilier care "indeparteaza" o astfel de energie care te indispune sau, mai bine, sa scapati de ele.

Obiecte cu apa in camere

Daca aveti o relatie stabila si intentionati sa ramana asa pentru o lunga perioada de timp, nu este foarte recomandat sa aveti vaze cu flori in dormitor, fotografii sau tablouri care reprezinta imagini cu apa, oglinzi sau cazi. Daca nu aveti o relatie, poti pastra aceste lucruri, dar numai pana cand veti gasi un partener.

Obiecte grele

Optati intotdeauna pentru culori neutre cand amenajati casa. Oglinzile gigantice si obiecte grele de la capul patului nu sut recomandate. Intrebati-va intotdeauna ce va spun obiectele, pentru a le plasa intr-un loc mai bun.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Nicoleta Simion:  Identificarea cainilor cu stapan implica riscuri pentru animale?

Expertul Acasa.ro, dr Nicoleta Simion, medic veterinar

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului