Amenajarea casei

#feng shui #elemente feng shui #dragon de apa #feng shui casa

Feng Shui in anul Dragonului de Apa 2012

2012 reprezinta in Calendarul Chinezesc Hsia Anul Dragonului . Aceasta debuteaza pe 23 ianuarie 2012 si se termina pe 09 februarie 2013

Anul Dragonului 2012 este reprezentant de doua elemente feng shui: apa Yang si Dragonul.

Apa Yang simbolizeaza Oceanul (un element puternic), forta si multa energie. Poate semnifica si forta distructiva a naturii: tsunami, schimbari sociale , politice si economice etc Apa Yang mai simbolizeaza inteligenta, curajul, generozitate si actele de caritate. In schimb, Dragonul este considerat depozitul apei. Din acest motiv, anul 2012 va fi unul mai putin violent comparativ cu ultimii doi.

In Feng Shui , Dragonul poate fi plasat in multe zone ale casei sau la birou, pentru paza, protectie, putere si noroc, si pentru a activa energia masculina.

Iata cum poti utiliza Dragonul pentru a-ti imbunatati viata prin intermediul Feng Shui-ului:

1 In cazul in care esti nascut in anul Dragonului (1952), aseaza-l pe biroul unde lucrezi, in sectorul cuprins intre 97.5 grade si 127.5 grade din casa ta, sau in sectorul Sobolanului sau al maimutei (aliati ai Dragonului) pentru a stimula norocul pe plan financiar .

2 Bazandu-te pe metoda "Life Aspirations Method" a lui Pakua 8, aseaza Dragonul in sectorul de nord-vest din casa ta pentru a favoriza norocul patriarhal. Acest lucru va aduce in viata ta prieteni puternici, mentori si consilieri.

3 Dragonul poate fi asezat langa elemente de apa ca de exemplu acvarii sau fantani pentru cei care tanjesc dupa noroc, avansarea in cariera sau care cauta faima si recunoastere. Vei avea parte de noi oportunitati si mult mai mult noroc.

4 Pune Dragonul in sectorul de nord pentru a spori norocul in cariera. Aceasta te va ajuta sa progresezi.

5 Este o idee excelenta sa activezi dragonul, prin asezarea acestuia in sectorul de est al casei sau al camerei tale de zi pentru a aduce armonie si sanatate celor ce locuiesc aici.

6 Pentru noroc in cariera si pentru cei care vor sa realizeze cat mai mult, Dragonul trebuie pus pe masa, dulap sau in sectorul de est al biroului.

7 In Feng Shui-ul Stelelor Zburatoare, Dragonul din metal (alama, bronz, cositor etc) poate fi folosit pentru a indeparta influentele malefice ale stelei galbene 5 si ale stelei negre 2. Steaua neagra 2 este, de asemenea, cunoscuta si sub numele de "steaua bolilor", aducand boli si maladii pentru ocupanti, in timp ce steaua galbena 5 reprezinta "steaua dezastrului ", stea care semnifica lupte, accidente si la moarte. Plasarea Dragonului metalic in sectoarele afectate va duce la dizolvarea acestor energii negative.
 

Locuri unde nu trebuie amplasat Dragonul


-Atentie! Nu trebuie sa pui nicio reprezentare a Dragonului in dormitor. Motivul este unul cat se poate de simplu. Dragonul este simbolul "yang" si nu este potrivit pentru un loc de odihna in care ar trebui sa predomine "ying"-ul.

- Incearca sa nu asezi Dragonul mai sus de nivelul ochilor tai. In acest fel, te asiguri ca el poate fi controlat.

- Dragonul nu trebuie sa fie amplasat in baie.
 

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, dr Valentina Vanatoru, medic veterinar: De ce sa ne sterilizam animalul de companie?

Experti Animalute

Expertul Acasa.ro, dr  Valentina Vanatoru, medic veterinar

Experti Animalute

Expertul Acasa.ro, sociolog Elena Carstea: Cum sa-mi protejez animalul in perioada Sarbatorilor

Experti Animalute

Expertul Acasa.ro, dr Nicoleta Simion: Diabetul si terapia cu insulina la feline

Experti Animalute

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Nicoleta Simion: Pancreatita acuta la caine

Expertul Acasa.ro, dr Nicoleta Simion, medic veterinar

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.