Amenajarea casei

#lavoar durabil #lavoar accesibil #lavoar

Esti in cautarea unui lavoar accesibil, durabil si cu un design deosebit? Citeste in continuare si afla propunerile noastre!

Daca ti-ai renovat baia de curand sau urmeaza sa treci prin acest proces, probabil ai observat cat de dificila poate fi alegerea obiectelor sanitare si a accesoriilor. De aceea, trebuie sa te documentezi in legatura cu materialele care s-ar preta cel mai bine baii tale, dimensiunile ideale si sa stabilesti un design general al baii si al componentelor sale. Astazi, vrem sa iti venim in ajutor si sa iti prezentam cateva lavoare de calitate, accesibile si cu un design deosebit, pe care le poti comanda online!

 

Lavoarele care se monteaza pe blat au devenit din ce in ce mai apreciate si populare in ultimii ani. Nu este de mirare avand in vedere cat de bine arata si cat de practice sunt. Daca iti doresti o baie in tendinte, iti sugeram sa alegi si tu un astfel de lavoar, cum este Geberit VariForm Lavoar oval pe blat 55x40 cm. Dupa cum poti observa, are dimensiuni destul de mari si un design ce se va integra cu usurinta in orice baie. Daca preferi lavoarele rotunjite datorita notei de eleganta pe care o confera baii, acesta este perfect pentru tine.

Tot din categoria lavoarelor pe blat, iti prezentam si Ravak Formy 01 Lavoar compozit 60x39 cm. Acesta este fabricat din material foarte rezistent, care permite curatarea facila si turnarea lui in diferite forme. Vei oberva ca desi are margini subtiri, pentru un design modern, lavoarul este robust, astfel incat va rezista in timp, chiar si la utilizari intensive. Poti achizitiona si o cada din aceeasi gama de produse, astfel incat sa ai un set ce va completa perfect baia. Dimensiunea acestui lavoar este de 600x390 mm.

Ultimul lavoar dintre cele care se monteaza pe blat, pe care ti-l vom prezenta astazi, este Azzurra Elegance Lavoar pe blat Ø40 cm. Este ideal daca preferi lavoarele mai mici si elegante, dupa cum ii spune si numele. Il poti integra cu usurinta intr-o baie cu accente feminine sau intr-o baie in care vrei sa gasesti acel element central care sa fie pe placul tuturor. Este fabricat din ceramica alba, nu are preaplin si se monteaza foarte usor (in cazul in care iti doresti, il poti monta si pe mobilier, nu doar pe blat).

Daca iti doresti ca baia sa aiba un aspect minimalist, atunci vei aprecia lavoarele cu montaj sub blat. Acestea sunt foarte utile, deoarece poti economisi spatiu pe blat (in cazul in care iti doresti sa depozitezi anumite produse de ingrijire sau daca vrei ca totul sa fie cat mai simplu din punct de vedere estetic). In acest caz, iti recomandam Duravit 2nd floor Vanity Lavoar cu montaj sub blat 52x35 cm.

Tot pentru baile la care nu iti doresti ca lavoarul sa iasa in evidenta, iti recomandam si Roca Inspira Square Lavoar semi-incastrat 37x37 cm. Este fabricat din ceramica portelanata si are un design sobru, minimalist.

In incheiere, speram ca ti-am fost de folos cu informatiile prezentate si produsele recomandate. Am vrea sa stim ce fel de lavoar preferi tu dintre cele de mai sus!

Sursa foto: https://www.germanquality.ro/ravak-formy-01-lavoar-pe-blat-60x39-cm.html

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare