Sfaturi practice

#amenajare dormitor #sfaturi #casa #amenajarea casa #dormitor

Dormitorul tau, Templul tau! 5 trucuri pentru a-l face mai confortabil

Dormitorul nu este doar o camera, un loc unde dormi si atat. Dormitorul este propriul tau sanctuar, poate fi locul in care imaginatia gaseste adapost sau camera in care poti fi adevaratul „TU”. Aceasta camera ar trebui sa reflecte personalitatea ta.

1. Faceti obisnuitul extraordinar

Poti utiliza un cadru de la o fereastra veche: curata-l, picteaza-l si pune-l pe perete; ai putea chiar sa adaugi o plasa si sa pui poze ale celor dragi pe ea. Sau, poti utiliza o scara veche pe post de cuier. Orice este posibil.

2. Accesorii luminoase de dimensiuni reduse

Luminile ii vor adauga un aer sic camerei. Este un truc perfect pentru a crea ideea unui dormitor dragut si primitor. Poti alege orice culoare atata timp cat este dintr-o paleta deschisa, preferate sunt nuantele pastel. De obicei, le gasiti in nuante de roz, lavanda sau alb.

3. Utilizati culoarea ca accent

Chiar daca vorbim de un perete intreg sau de o lampa, o culoare stralucitoare sau puternica va schimba cu siguranta aspectul camerei. Culorile iti afecteaza starea de spirit: o pot imbunatati sau o pot inrautati. Deci, trebuie sa alegi cu intelepciune!

4. Dulapul

In multe case acest „amanunt” este organizat in alte camere sau este chiar o camera intreaga. Dar daca nu ai spatiu, nu iti face griji. Poti avea garderoba aproape de pat, dar aminteste-ti acest truc: intotdeauna pastreaza dulapul aerisit si nu-l supraaglomera.

5. Pat matrimonial

Desigur, pentru confortul tau vei avea nevoie de un pat king-size. Este perfect in noptile reci de iarna, cand te vei baga in pat cu o carte buna si o ceasca de ciocolata fierbinte. Sau vara, pentru ca datorita spatiului pe care il ai nu te vei incalzi deloc.

Sursa imagini: Lundin.se

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare