Sfaturi practice

#amenajare #casa #dormitor

Cum sa iti amenajezi Dormitorul: Templul tau!

Dormitorul nu este doar o camera, un loc unde dormi si asta e tot. Nu, dormitorul este propriul tau sanctuar, poate fi locul in care imaginatia gaseste adapost sau camera in care poti fi adevaratul tau sine. Una peste alta, aceasta camera ar trebui sa iti reflecte personalitatea. Lasa-ti imaginatia sa infloreasca si sa stapineasca aceste trucuri!

1. Faceti obisnuitul extraordinar

Puteti utiliza un cadru de ferestre vechi: curatati-l, pictati-l si inchideti-l pe perete; ati putea chiar sa adaugati o plasa si sa puneti poze ale celor dragi pe ea. Sau, puteti utiliza o scara veche pe post de cuier. Orice este posibil.

2. Accesorii luminoase de dimensiuni reduse

Luminile vor adauga un aer sic in camera. Este un truc perfect pentru a crea ideea unui dormitor dragut si primitor. Puteti alege orice culoare atata timp cat este dintr-o paleta moale. De obicei, le gasiti in nuante ca roz, lavanda sau alb.

3. Utilizati culoarea ca accent

Chiar daca vorbim de un perete intreg sau de o lampa care utilizeaza o culoare stralucitoare sau puternica, cu siguranta aspectul camerei se va schimba. Dar aveti grija: culorile va afecteaza starea de spirit si o pot imbunatati sau o pot face mai rau. Deci, trebuie sa alegeti cu intelepciune!

4. Dulap

In multe case acest lucru este organizat in alte camere sau este chiar o camera intreaga. Dar daca nu aveti spatiu in acest fel, nu va faceti griji. Puteti avea garderoba aproape de pat, dar amintiti-va acest truc: intotdeauna pastrati-o aerisita si evitati supraaglomerarea.

5. Lumineaza-ti peretele

Acesta este un truc pentru a aduce intregul cer cu stelele in dormitorul tau. Va crea o dispozitie speciala si intima si te va face sa te simti confortabil. Ar putea parea o solutie nepopulara si ciudata pentru a va decora peretii, dar odata ce le veti atarna, veti observa diferenta si va va placea!

Sursa imagini: Pinterest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea