Sfaturi practice

#ponturi #sfaturi #casa #amenajarea casa #dormitor

Cum sa ai un dormitor de vis! 4 sfaturi utile

Ai intrat intr-o incapere si ai simtit ca este tot ce ti-ai dorit vreodata? Ei bine, asta se intampla de cele mai multe ori datorita designului folosit. Dar crearea unui design simplu este mai greu decat pare, mai ales in cazul dormitoarelor. Daca vrei sa stii cum poti avea dormitorul de vis urmeaza aceste patru sfaturi:

1.Circulatia

Incearca sa mentii circulatia pe o singura parte a camerei. Aceasta este o tehnica abordata de majoritatea hotelurilor si chiar functioneaza! Acest lucru poate deveni dificil daca dormitorul tau are usi spre exterior sau ai baia lipita de camera (dormitor cu baie proprie).

2. Privelistea

Daca spatiul iti permite, alege ca dormitorul tau sa aiba o priveliste placuta. Acest truc iti va infrumuseta camera si va fi un atuu in designul tau! Indiferent de tipul de renovare pe care doresti sa o faci, daca vei folosi fereastra ca centru de interes in dormitor clar nu vei da gres!

3. Intimitatea

 

Te-ai gandit vreodata ca nu trebuie sa uiti usa deschisa la dormitor ca nu cumva sa se vada prea mult? Ei bine, lucrul acesta poate fi evitat cu usurinta! Foaierul mic din acest exemplu va poate oferi intimitatea de care aveti nevoie!

4. Lumina si ventilatia

Daca ai cum, alege ca dormitorul tau sa aiba doi pereti exteriori! Acest lucru va imbunatati lumina in incapere, deoarece cu doi pereti care dau inafara poti avea doua sau trei ferestre care sa iti procure lumina naturala. Totodata, cu atat de multe ferestre vei avea si ventilatia asigurata!

Imagini: Pinterest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea