Sfaturi practice

#cabine de dus walk-in #avantaje cabine de dus #cabine de dus

Cabinele de dus walk-in. Avantaje si recomandari

Transformarea unui spațiu pentru cadă într-o cabină de duș de tip walk-in - fie că este vorba de o unitate prefabricată sau de o lucrare personalizată - a ajuns în topul preferințelor pentru mulți proprietari de case sau apartamente care își doresc ceva mai special în băile lor. O astfel de cabină de duș poate crea iluzia unui spațiu mai mare, oferind totodată un aspect remarcabil. Dacă ești adeptul dușurilor rapide această alegere se va potrivi cu siguranță stilului tău de viață activ. 

 

Care sunt avantajele unei cabine de duș walk-in? 

1. Un prim beneficiu este curățarea mult mai rapidă. Plăcile din gresie și faianță sunt mai ușor de curățat decât materialele din care sunt realizate cabinele de duș obișnuite. În plus, multe dintre paravanele din sticlă disponibile pentru acest model au ca și caracteristică tehnologia EasyClean (sau altele de acest gen) - strat de protecție cu proprietăți hidrofuge ce menține curată suprafața și permite întreținerea ușoară a acesteia. De asemenea, nu trebuie să îți mai faci griji din cauza perdelelor de duș ce trebuiau schimbate cu regularitate. 

2. Un alt avantaj minunat este faptul că o cabină de duș walk-in se potrivește ca și dimensiuni în orice baie. Poți adapta design-ul dușului în funcție de spațiul pe care îl ai disponibil, chiar și în situațiile în care forma băii este neobișnuită. Iar rezultatul este întotdeauna elegant și deosebit. 

3. Un beneficiu ce nu poate fi trecut cu vederea este faptul că accesul în interiorul cabinei se realizează cu ușurință. Așadar, pentru persoanele cu probleme de mobilitate dușurile de tip walk-in sunt soluția perfectă, deoarece nu necesită pășirea peste o margine înaltă. Este o variantă necesară și atractivă în același timp! 

4. Deoarece poți folosi același placaj ceramic peste tot, baia ta va avea continuitate și va arăta mult mai armonios. Nu trebuie să împarți baia în mai multe secțiuni pentru a potrivi cabina de duș. Astfel, stilul se îmbină perfect cu funcționalitatea. De asemenea, cabina de duș walk-in se potrivește oricărui design interior. Totul ține de modelul placajului ceramic, obiectele decorative și mobilă. 

 

Recomandări 

Așa cum spuneam, dimensiunea cabinelor de duș walk-in va fi determinată de spațiul disponibil din baie. Iată câteva sugestii în ceea ce privește designul acestuia: 

- alege un tip de gresie (antiderapantă) și faianță în același ton cu cele din restul băii pentru a oferi continuitate

- poți opta pentru realizarea unor rafturi încastrate în zona dușului; acestea vor oferi un aspect elegant, iar utilitatea lor este de necontestat

- delimitează zona dușului cu paravane dus din sticlă de cea mai bună calitate; în portofoliul celor de la German Quality găsești zeci de variante dintre care poți alege, în funcție de modelul pe care îl dorești și bugetul de care dispui

- pentru o experiență dusă la superlativ și un aspect cu totul extraordinar poți opta și pentru integrarea unui panou cu hidromasaj 

- documentează-te cu rigurozitate sau cere sfatului unui expert în ceea ce privește sistemul de scurgere și realizarea hidroizolațiilor, pentru a evita evenimentele neplăcute.

 

 

Dacă vrei să te bucuri de un design minimalist în baia ta, ce îți oferă libertate de mișcare din plin, cabinele de duș walk-in sunt varianta perfectă. 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului