Amenajarea casei

#apartament #complex rezidential #garsoniera

Dezavantajele achizitionarii unui apartament intr-un complex rezidential

Cumpararea unui apartament dintr-un complex comercial implica o investitie mare, pe termen lung astfel ca este indicat sa te informezi asupra avantajelor si dezavantajelor unei asemenea tranzactii. Daca mai intai am vazut care sunt avantajele achizitionarii unui apartament intr-un complex rezidential , iata si cateva dezavantaje ale acestor locuinte:


1 Se intampla adesea ca apartamentele care sunt contractate inainte de finisare sa nu fie predate la termen. Din diverse motive, mai toate complexele rezidentiale amana cu un timp termenul de predare a locuintelor.


2 Pot aparea probleme legate de calitatea finisajelor, au fost numeroase cazuri in care au aparut fisuri in pereti sau ale geamurilor, imediat dupa ce noul proprietar s-a mutat in apartament. Este bine sa stii ca ai dreptul sa ceri de la dezvoltator lista cu materialele care au fost folosite in locuinta pe care vrei s-o cumperi.


3 Daca locuinta dintr-un complex rezidential este cumparata in faza de proiect este mai dificil de pravazut cum vor arata la final si care va fi calitatea lucrarilor de executie.


4 Un pret mic cerut per metru patrat din partea dezvoltatorului poate ascunde faptul ca s-au folosit materiale ieftine, de calitate indoielnica.


5 Complexurile rezidentiale sunt amplasate de obicei la periferiile orasului si pot aparea probleme legate de inexistenta unui mijloc de transport in comun si accesul la scoli, gradinite si spitale publice.


6 Locuintele din ansamblurile rezidentiale amplasate in centrul orasului sau in alte zone mai bune sunt, de regula, mai scumpe, adresandu-se unei clase sociale cu venituri mult peste medie.


7 Locurile de parcare sunt foarte scumpe, mai ales daca se afla la subsolul blocului si ajung pana la 20% din pretul locuintei.
 

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, dr Valentina Vanatoru, medic veterinar: De ce sa ne sterilizam animalul de companie?

Experti Animalute

Expertul Acasa.ro, dr  Valentina Vanatoru, medic veterinar

Experti Animalute

Expertul Acasa.ro, sociolog Elena Carstea: Cum sa-mi protejez animalul in perioada Sarbatorilor

Experti Animalute

Expertul Acasa.ro, dr Nicoleta Simion: Diabetul si terapia cu insulina la feline

Experti Animalute

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Valentina Vanatoru, medic veterinar: De ce sa ne sterilizam animalul de companie?

Expertul Acasa.ro, dr Valentina Vanatoru, medic veterinar

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.