Amenajarea casei

Design-ul dormitorului are impact asupra ta in fiecare zi

Fiecare zi incepe in dormitor. Incepe ziua cu o energie cat mai buna. Decoreaza-ti dormitorul exact asa cum iti doresti

 

Zi de zi, cand ne trezim si deschidem ochii vedem aceeasi incapere – dormitorul personal, care ar trebui sa fie de departe incaperea cea mai confortabila din toata casa. Aici ne reincarcam bateriile pentru o noua zi. Specialistii au demonstrat ca, intotdeauna, primele minute din momentul in care ne trezim influenteaza semnificativ starea de spirit pentru intreaga zi si ca sunt destul de rare exceptiile cand aceasta regula nu se aplica sau o stare generala proasta se amelioreaza pe parcurs.

Deci, este evident ca a ne trezi intr-un loc care arata extrem de bine din punct de vedere estetic si care ne face sa ne simtim confortabil, se reflecta asupra calitatii vietii de zi cu zi mai mult decat ne-am astepta. De aceea, absolut fiecare detaliu trebuie sa fie perfect.

Pe langa piesele clasice de mobilier, care sunt cu siguranta extrem de importante, un detaliu care ne ajuta sa odihnim mai bine este gradul de luminozitate din incapere. Mai ales dimineata, prea multa lumina poate deveni incomoda si poate afecta semnificativ calitatea somnului. 

De aceea, este indicat sa alegem modele draperii din materiale de calitate, dintr-o tesatura cu o consistenta suficienta, care sa blocheze cu succes razele solare si sa mentina si dimineata o stare de confort optima. Zen Interior va pune la dispozitie o gama larga de modele, de toate culorile (de la neutru la culori puternice si vibrante), simple sau cu modele subtile, care se vor potrivi cu siguranta in dormitorul tau de vis. In ceea ce priveste textura, aceasta trebuie sa se potriveasca cu celelalte materiale si sa fie rezistenta, pentru a rezista cu brio in urma igienizarii periodice.

In mod evident, atunci cand ne gandim la un ambient placut nu spunem doar draperii dormitor, ci si tapet, covoare sau alte obiecte decorative. Intre toate aceste piese trebuie sa existe un echilibru, atat in ceea ce priveste stilul, cat si nuantele cromatice. Optand pentru varianta uni, prin combinarea mai multor nuante similare, cu siguranta nu veti da gres.

In cazul in care aveti nevoie de inspiratie, Zen Interior va pune la dispozitie un portofoliu vast, din care va puteti inspira in realizarea propriului design interior pentru dormitor. Avantajul este existenta respectivelor piese in magazinul online, ceea ce va permite sa preluati exact aceleasi piese in materie de draperii, tapet sau chiar covoare care va plac din fotografiile care constau in inspiratie.

Avantajul alegerii aceluiasi furnizor pentru toate piesele de decor este semnificativ doarece acestea se vor potrivi mult mai bine si vor fi mult mai usor de imbinat, alcatuind armonios un set. Ordinea si armonia au intotdeauna proprietatea de a asigura o stare de spirt de calm si liniste.

Tocmai pentru ca este extrem de important pentru starea de spirit din fiecare zi, nu trebuie sa faceti sub nicio forma compromisuri atunci cand alegeti piesele. Optati pentru produse calitative, care sunt o investitie pe termen lung!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare