Amenajarea casei

#design interior #albastru #amenajare casa #decoratiuni casa #culori casa #albastru linistitor

Decoreaza-ti casa intr-o culoare de primavara: albastru linistitor

Odata cu debutul primaverii si casa ta are nevoie de putina veselie! Renunta la culorile monotone si da viata caminului tau cu ajutorul linistitorului albastru. Aceasta este o nuanta rece, insa foarte relaxanta, care te va binedispune si va aduce in casa pacea si linistea. Iata cateva idei din care te poti inspira:

1. Albastrul in tonuri intense



Tonurile intense de albastru te vor ajuta sa creezi un mediu ce exprima mister, dar vor aduce si o nota personala, foarte profunda casei tale. Daca vrei sa fii original si doresti ca dormitorul tau sa emane o personalitate puternica, insa in acelasi timp foarte reflexiva, atunci alege tonurile intunecate de albastru.

Inainte de a opta pentru aceste culori intense, asigura-te ca ai un spatiu destul de mare, deoarece culorile opace ingusteaza campul vizual. Totusi, in cazul in care te-ai indragostit de aceste tonuri, combina-le cu accente de alb sau gri pentru a oferi spatiului tau un punct de respiro.

Sursa foto: imujer.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea