Amenajarea casei

#decoratiuni interioare #decoratiuni casa #decoratiuni metalice #amenajare living

Decoreaza livingul cu elemente metalice

Aspectul metalic al obiectelor de decor poate schimba radical felul in care arata livingul tau. Imagineaza-ti ca petreci ore in sir in living si daca nu il amenajezi in asa fel incat sa te simti confortabil in el, ai sanse mari sa te lasi influentata de ambianta. Culorile terne te intristeaza, iar mobila masiva te sufoca. Elementele metalice aduc un plus de stil livingului tau.

Noi ne-am interesat si am aflat ca decoratiunile si obiectele de mobilier cu aspect metalic confera locuintei tale un aer glamour, modern, pretios, urban. Iata ce idei iti dam noi.


1. Canapea cu aspect metalic


Daca esti genul de persoana careia ii place opulenta, opteaza pentru o canapea cu aspect metalic, care sa fie in centrul atentiei. Odata ce pornesti de la o astfel de canapea, este indicat sa pastrezi nota si pentru restul camerei. In incapere trebuie sa se regaseasca si alte piese de mobier sau elemente decorative cu aspect metalic, pentru a crea o armonie.


2. Veioza cu aspect metalic


Veioza nu trebuie privita doar prin prisma functionalitatii - o aprinzi si face lumina - ci si prin prisma aspectului estetic. O veioza cu aspect metalic este mai mult decat recomandata intr-o camera in care vrei sa aduci un strop de stralucire. Amplaseaz-o langa o canapea gri, pentru a pastra cromatica.


3. Oglinda cu aspect metalic


Nu este vorba despre o oglinda in adevaratul sens al cuvantului, ci despre un panou care imbina perfect placi argintii, cu placi intr-o nuanta aurie si de bronz. Imbinarea perfecta a acestor placi arata incredibil pe un perete. De la departare ai impresia ca este o oglinda, insa cand te apropii iti dai seama ca este doar un panou decorativ.


4. Sfesnice cu aspect metalic


Ai invitati importanti la masa de duminica si nu stii cum sa-i impresionezi? Cumpara cateva decoratiuni metalice si le iei ochii garantat. Noi iti recomandam sa cumperi sfesnice argintii, pe care sa le pui pe centrul mesei. Lumina din camera se va reflecta frumos in materialul din care sunt confectionate sfesnicele, astfel ca zona mesei va fi luminata intr-un mare fel.

 

5. "Soare" cu aspect metalic


Daca ai un hol spatios, poti cumpara o oglinda deosebita pe care sa o pui pe perete. Cauta o oglinda cu rama ce imita razele soarelui. Ai grija ca rama sa fie cu aspect metalic. Pentru un plus de stil si pentru a pune si mai mult in evidenta frumusetea oglinzii, iti recomandam sa pui cate o veioza de o parte si de alta. Astfel, lumina se va reflecta in metal si va crea o ambianta deosebita.

 

6. Pardoseala cu aspect metalic


Daca vrei cu adevarat sa creezi un spatiu metalizat, iti recomandam sa aplici peste pardoseala cateva placi (folii) metalice. Este foarte putin probabil ca vreunul dintre prietenii tai sa aiba asa ceva in casa, astfel ca vei fi luat drept model.


7. Tapet cu aspect metalic


Multa lume spune ca in ziua de azi nu se mai poarta tapetul, insa noi tinem sa-i contrazicem pe carcotasi. Daca alegi un tapet indraznet, cu aspect metalic, suntem siguri ca nimeni nu va mai indrazni sa spuna ca este demodat.



Sursa foto: uktv.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea