Amenajarea casei

#casa primavara #idei amenajare casa #decor casa #amenajare casa

Decoratiuni care vor aduce primavara mai devreme in casa ta

Cel mai bun mod de a intampina noul sezon este prin a aduce decoratiuni corespunzatoare acestuia. Inspira-te din urmatoarele idei de decoratiuni pentru primavara - sunt un upgrade inspirat pentru casa ta. Totodata, sunt usor de aplicat, iclud culori proaspete si in tredul anului 2020 si flori aduse direct din gradina. Sunt ideale pentru o actualizare rapida si cu costuri minime, aducand primavara mai devreme in casa ta.

Foloseste lumini stralucitoare

Nu ezita sa aduci mai multe corpuri de iluminat in culori indraznete cum ar fi galbenul. Cateva accente si elemente decorative in aceleasi culori vor armoniza spatiul. Poti lua in considerare lamaile sau lalele galbene.

Adu in dormitor accente coral

Coralul este culoarea anului 2020, fiind ideala pentru pregatirea de primavara. Pentru o rezolvare rapida, adu in dormitor cateva elemente texturate cu accente coral, cum ar fi pernele decorative sau paturile.

Foloseste articole din sticla in culori variate

Du-te la magazinul de antichitati, sau in mansarda bunicii, si cauta piese de sticla in culori stralucitoare pe care sa le expui in casa. Aranjeaza-le dupa culori, inaltime sau orioce alt criteriu care te inspira si creeaza armonie.

Tapetul floral

Tapetul cu flori este o modalitate simpla si rapida pentru a pune in valoare un perete gol. Nu ezita sa folosesti un tapet in culori stralucitoare - va fi o imbunatatire considerabila pentru casa ta.

Foloseste culorile pastelate

Inlocuieste accesoriile intunecate, potrivite pentru iarna, cu pastelurile ideale pentru Pasti. In timp ce albastrul azuriu, rozul si galbenul lamaie sunt minunate pentru vopsirea oualelor, vor arata fabulos si pe piesele de decor. Pe langa faptul ca invita primavara in casa ta, culorile pastelate sunt inspuirate si pentru vara.

Dulapuri in doua culori

In cazul in care te temi ca dulapurile colorate vor fi coplesitoare pentru spatiul mic din bucataria ta, poti lua in considerare sa vopsesti doar dulapurile inferioare intr-o culoare indrazneata si sa le pastrezi pe cele de sus intr-o culoare neutra.

Adu o oglinda in living

Oglinzile sunt ideale pentru a deschide si a lumina spatiul, facandu-l sa para mai mare decat este in realitate. Adu in living room o oglinda decorata cu elemente naturale si pastreaza-o pe toata perioada anului.

Aranjamente florale pentru masa

O piesa centrala florala este un decor minunat, dar straluceste cu adevarat atunci cand este asezata desupra unei fete de masa cu motive inspirate dintr-o gradina de primavara.

Rafturi cu plante

Actualizeaza orice perete gol prin fixarea unor rafturi in aceeasi culoare si decoreaza-le cu plante artificiale sau naturale, in combinatii de culori inspirate.

Schimba scaunele din living room

Cu toate ca tapiteriile din catifea sunt ideale pentru iarna, daca vei alege o culoare insorita, cum ar fi un galben stralucitor, scaunele din camera ta de zi vor deveni atractia primaverii. Daca preferi lucrurile mai simple, te poti limita doar la adaugarea unor perne viu colorate.

Rafturi deschise

Rafturile deschise sunt o dovada a faptului ca nu trebuie sa sacrifici stilul in defavoarea functionalitatii. Organizeaza fiecare raft cu grupuri de vase organizate pe culori, astfel incat sa devina un decor atragator.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului