Amenajarea casei

#viata noua #pardoseli #pardoseli lemn

Decorarea pardoselilor cu Bona Inspiration ofera pardoselilor din lemn un nou aspect si o noua viata

Cum puteti da unei vechi pardoseli din lemn un aspect nou si proaspat? Compania suedeza Bona, producatoare de produse de ingrijirea pardoselilor, a produs un nou concept pentru a-i convinge pe proprietari sa isi renoveze si sa isi modernizeze aspectul pardoselilor. Acesta se numeste Bona Inspiration si include cinci aspecte elegante care reflecta tendinte actuale – toate fiind dezvoltate in cooperare cu specialista suedeza in analiza tendintelor, Cay Bond.

Renovam sau inlocuim? Aceasta este o decizie dificila pentru multi proprietari de locuinte. Decorarea pardoselilor cu Bona Inspiration ofera o solutie unica. Aceasta ofera consumatorilor avantajele ambelor optiuni prin oferta de noi si elegante aspecte – de la finisajele periate si tratate cu ulei la aspecte cum ar fi lemn pal lacuit sau rustic intunecat – fara costul sau impactul de mediu generate de inlocuirea pardoselii.

Conceptul a fost dezvoltat in stransa colaborare cu renumita specialista suedeza in analiza tendintelor, Cay Bond. Cay este de parere ca locuinta ilustreaza identitatea personala mai mult decat orice altceva. "Pardoseala are un rol incredibil de important aici, iar o pardoseala restaurata inteligent poate aduce o schimbare dramatica a incaperii si a locuintei," spune domnia sa.

Sub indrumarea experientei si privirii dnei Cay, noua gama ofera efecte vizuale aliniate tendintelor actuale. in plus, proprietarii nu sunt restrictionati la modificari minore ale pardoselilor existente. Acestia pot crea un efect periat sau tratat cu ulei si acolo unde nu exista inainte.

Managerul de produs Bona, Patrik Mellnert, rezuma elegant acest lucru: "Utilizand Bona Inspiration pentru decorarea pardoselilor, puteti face lucruri magice in numai cateva ore."

  • Conceptul include gama Nordic Shimmer, cu cele patru variante elegante ale sale, care capteaza spiritul nordic relaxat.
  • Pentru o selectie de trei aspecte rustice, care exprima spiritul gradinii, alegeti Garden Atmosphere.
  • In schimb, New Modern este un stil pentru confort si exprimare de sine care depaseste tendintele si traditiile.
  • Malibu Dreams este esenta Californiei: cald si ospitalier, rustic si cu spirit liber, dar mai presus de toate sic.
  • In sfarsit, exista Touch of Grace, pentru momentele in care doriti calmul intr-o viata tumultuoasa.

Directorul de retail marketing pentru EMEA si APAC, Jessica Nissander explica: "Am dorit sa usuram misiunea proprietarilor de a schimba aspectul si senzatia locuintelor lor, iar gama noastra de stiluri decorative a pardoselilor realizeaza acest lucru. Puteti alege intre diverse aspecte si stiluri pentru a crea o senzatie cu totul noua, numai prin renovarea pardoseli."

Bona ofera, de asemenea, un serviciu unic, care pune in legatura proprietarii cu parchetarii certificati Bona. "Acesti experti calificati stiu cu exactitate cum sa foloseasca metodele noastre de slefuire si periere, grundurile, uleiurile si vopselele," spune Jessica.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea