Amenajarea casei

#camera galben #decor casa # design casa #culori casa #amenajare casa #design interior #galben

Decor de vara, cu galben. Cum sa aduci soarele in casa ta

Iti doresti sa faci o schimbare in casa ta? Atunci alege un decor solar, care te va ajuta sa pastrezi o atmosfera vesela, de vara si vacanta in tot restul anului. Dar pentru a obtine acest efect, trebuie sa folosesti corect in amenajare culorile solare. Iata cateva ponturi de la designeri:



1. Proportioneaza corect culoarea. Galbenul este o culoare puternica, mai ales ca daca folositi tonuri pline aprinse. Asa ca trebuie sa echilibrati totul cu grija. De exemplu, puteti folosi un ton galben prafuit pentru pereti, iar ca piesa de mobilier de accent un fotoliu in galben aprins.



2. Accesoriile sunt un compromis bun atunci cand ti-e teama ca prea mult galben strica. Poti folosi perne daca ai o canapea uni in living. De asemenea, covorul poate fi cu accente/modele grafice solare. O alta varianta: ramele supradimensionate - fie pentru tablouri, pentru afise art deco sau pur si simplu atarnate intr-o dezordine aparenta. Daca ai un decor industrial sau minimalist, poti folosi galbenul metalic.



3. Culori complementare. Evident, galbenul nu-l poti combina chiar cu orice, insa iti ofera multa libertate. Verde, albastru, dar si neutrul alb sunt optiuni mereu sigure.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare