Amenajarea casei

#decor casa #amenajare casa #decor interior

Decor de primavara pentru casa ta cu fluturi si albine

Fluturii si albinele sunt creaturi delicate si suave care se pot integra foarte bine in decorurile de interior pentru a aduce un plus de eleganta, armonie si zen in spatiul locuit. Tapetul cu fluturi este un accent ideal pentru o camera de copii, dra si pentru dormitorul matrimonial. Totodata, un perete acoperit cu fluturi sau albine poate fi un element decorativ inspirat si inedit pentru un birou. Si, daca albinele ti se par prea indraznete, poti lua in considerare folosirea formei geometrice de fagure, in variante de culori accent, cum ar fi albastru, coralul sau griul, atat de populare pentru anul in curs.

Peretele de accente de fagure

Imbratiseata tendinta albinelor, adaugand in living un perete cu accente interesante de fagure. Datorita modelului geometric indraznet, in nunante de gri si coral, aceasta sufragerie se incaderaza de minune in tendintele moderne, fiind totodata un spatiu confortabil si relaxant. Micile pete de culoare coral, in contrast cu griul, adauga caldura spatiului. Nu mai ramane decat sa aplici cateva rafturi suspendate in forma de hexagon pentru a accentua forma de fagure si a da profunzime si volum decorului.

Frumoasa coroana de fluturi

Adauga un linii curbe in casa ta agatand o coroana mare de fluturi realizata chiar de tine. Se poate agata pe usa de la intrare, fiind un mod fabulos pentru a-ti saluta prietenii si familia si a crea un aer primitor si confortabil in casa ta. Este decorul ideal pentru primavara si nu va trece neobservat!

Tablouri cu fluturi imprimati puse pe suporturi acrilice

Inrameaza cateva fotografii cu fluturi - pot fi tipariti de pe internet - si afiseaza-le pe suporturi acrilice pentru a lumnina peretii si rafturile de carti. De departe acesta este cel mai rapid si usor mod de a aduce tendinta fluturilor in decorul casei si a adauga o tenta organica si primavaratica in acelasi timp.

Tablou cu roi de fluturi din hartie

Prin acest obiect de arta tridimensionala pe care il poti face chiar tu usor, poti aduce in casa ta un roi de fluturi in zbor. Atarna capodopera intr-un aranjament artistic in cadrul unei galerii, sau in biblioteca pentru a aduce un plus de lumina si voie buna.

Tapet geometric cu fagure

Iata un tapet indraznet cu model de fagure care adauga stil si eleganta unui birou sau unui dormitor. Acest plus de culoare si model grafic este modalitatea excelenta de a interpreta tendinta catre decorul cu albine care evoca sosirea primaverii.

Decoratii suave cu fluturi

O ceasca diafana impodobita cu un frumos fluture pastelat poate fi o idee minunata pentru o pauza de cafea. Fluturii sunt usor de realizat - necesita doar tiparirea unei fotografii pe care o poti gasi pe internet. Umple un borcan cu fluturi delicati si suavi si foloseste-i pentru a-ti decora cestile sau pentru a realiza un terariu de primavara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea