Amenajarea casei

#preturi accesibile #parchet de calitate #pret parchet #parchet

De unde poti achizitiona parchet de calitate la preturi accesibile

De multe ori clientii prefera sa se orienteze catre produse care sunt compuse din materiale mai putin calitative datorita faptului ca acestea se potrivesc mai mult cu bugetul disponbil pe care il au la dispozitie pentru a achizitiona astfel de produse. Dar acest raport nu ar trebui sa constituie un element in alegerea pe care o face consumatorul in momentul in care achizitioneaza un produs.

Daca este sa ne rezumam la nivel statistic in ceea ce priveste alegerile pe care le fac consumatorii atunci cand vine vorba despre achizitionarea unui produs, acestea au legatura si cu mediul din care acestia provin dar si cu convingerile pe care le au. Un alt element care are o influenta asupra modului in care consumatorii achizitioneaza produsul este nivelul de educatie pe care il au.

Raportul calitate – pret trebuie sa fie, in orice caz, la un nivel optim si trebuie sa fie apropiate cat mai mult posibil una de cealalta. Daca un produs de calitate este prea inaccesibil descurajeaza consumatorii iar daca pretul oferit pentru un anumit produs este la un nivel nesatisfacator iar calitatea acestuia este indoielnica atunci produsul respectiv va fi mai greu vandabil.

Decolandia, un importator de succes pe teritoriul Romaniei in materie de tipuri de parchet a reusit sa reuneasca in showroom-urile sale toate acele produse care au un raport calitate – pret ireprosabil. Toate produsele pe care orice consumator le poate gasi la Decolandia sunt sustenabile, adica procesul de productie este prietenos cu mediul inconjurator si pe termen lung reprezinta o solutie viabila.

Parchetul stratificat un produs de ultima generatie

Avantajele deosebite pe care le prezinta in mod special parchetul stratificat il face sa devina un produs revolutionar usor adaptabil pentru orice tip de proiecte de amenajari interioare, chiar daca este vorba despre montaj pe suprafete cu incalzire in pardoseala. Calitatea superioara prezentata de acest produs marca Decolandia, se caracterizeaza prin faptul ca stratul superior este format din mai multe lamele de lemn dur si pretios care ofera aspectul final al pardoselii.

Despre acest tip de pardoseala se poate spune ca reprezinta una dintre cele mai uzuale modele aplicate in amenajarile interioare datorita faptului ca acesta o data ce s-a receptionat comanda de catre client, vine gata finisat si pregatit pentru montajul propriu-zis.

Producatorii renumiti, alegerea cea mai recomandata

Si, daca tot vorbim despre calitate, atunci elementul cel mai esential de care trebuie sa tina cont orice consumator atunci cand realizeaza investitii pe termen lung este acela ca trebuie sa se orienteze catre oroducatori renumiti pentru calitatea si produsele deosebite pe care le ofera.

Avantajele multiple pe care le ofera parchetul stratificat ofera toate acele elemente care reunesc intr-o armonie perfecta intregul design interior.

Totodata la Decolandia orice consumator va putea sa regaseasca parchet stratificat din diverse esente care se traduc printr-o durabilitate mare si detalii de executie superioare.

Fata de alte tipuri de parchet acesta este destul de versatil adaptandu-se cu usurinta la orice tip de amenajari dar totodata este mult mai practic din punct de vedere al investitiilor pe termen lung care se vor amortiza in cel mai scurt timp posibil.

Caracteristicile deosebite oferite de acest tip de parchet nu sunt singurele elemente ce le recomanda pentru a fi alese ci si stabilitatea dimensionala foarte buna dar si usurinta in montaj.

Ca importator direct al produselor de cea mai inalta calitate, Decolandia ofera posibilitatea de a pune in valoare orice resedinta dar sa si creasca notorietatea pe care a castigat-o in timp utilizarea parchetului stratificat. In orice caz, despre acesta se poate spune ca multi consumatori au o preferinta mai mare fata de acest tip de parchet datorita caracteristicilor uimitoare care au fost prezentate si in aceste cateva randuri.

Reunirea calitatilor sub un singur nume

Decolandia, de-a lungul timpului si-a castigat renumele de cel mai mare importator de produse cum este si acest parchet stratificat si, ofera intotdeauna standarde de calitate ridicate prin garantia oferita pentru tot ceea ce achizitioneaza un consumator.

La fiecare showroom, consumatorii au posibilitatea de a alege cu ajutorul consultantilor specializati solutiile potrivite pentru amenajarea locuintelor dar sa se si convinga de calitatile exceptionale ale fiecarui produs in parte.

Ceea ce ofera in plus magazine Decolandia este posibilitatea ca fiecare produs expus sa fie comparat si solutiile sa fie in functie de conditiile expuse de posibilul client.

Calitatea este asadar mult mai importanta in alegerea produselor sustenabile intrucat pretul acestora se poate amortiza intr-un timp relativ scurt. De asemenea va putea fi incorporat cu usurinta si in stilul de design interior ales iar modul deosebit in care va pune parchetul stratificat in valoare locuinta va fi mai mult decat satisfacator.

Decolandia, importator al produselor fabricate la cele mai inalte standarde isi asteapta clientii cu portile deschise si ofera solutiile optime in amenajari interioare cu ajutorul parchetului stratificat pentru locuinta dumneavoastra.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea