Amenajarea casei

#stona #granit #marmura #piatra naturala

Cum te ajuta piatra naturala sa dai un aer traditional casei tale

Dintre toate materialele de constructii folosite de-a lungul timpului de catre om, piatra naturala se distinge ca un element de baza in ridicarea locuintelor, trainicia si farmecul ei in decorul unei locuinte ramanand nestirbite pana in ziua de astazi.

In combinatie cu alt material traditional folosit in constructii, lemnul, ca si cu alte elemente modern, piatra naturala isi dovedeste versatilitatea in decorarea unei case, lasandu-te sa alegi intre diverse stiluri arhitectonice, de la clasic la modern.

Diversele compozitii stilistice pe care vrei sa le incerci in amenajarea locuintei tale pot fi verificate cu ochiul liber in showroom-ul Stona recent deschis in Bucuresti.

Versatilitate deplina

Diversitatea pietrei, formele ciudate pe care acest material le poate imbraca, culorile diferite ale rocilor prelucrate si cele mai eficiente solutii de montaj iti stau la dispozitie pentru a stabili chiar tu cum vrei sa iti amenajezi locuinta folosind acest element natural.

Chiar si in mijlocul unei metropole moderne poti pastra ceva din farmecul traditional al unei case de vacanta prin simpla combinatie dintre piatra si lemn, asa cum o viziune modernista iti va permite sa adaugi elemente slefuite din diverse roci in aproape fiecare colt al casei tale.

Dincolo de a fi un element de baza in constructiile traditionale, piatra are darul de a innobila spatiul pe care il decoreaza, marmura, onixul, ardezia, granitul sau calcarul gasindu-si fiecare un loc anume in interiorul unei case, pe terasa acesteia sau chiar si in curtea locuintei.

Calitate incontestabila

Atent prelucrate, piesele din piatra naturala vandute in showroom, depozitele sau direct de pe site-ul stona.ro demonstreaza perfect faptul ca acest element decorativ si de constructie isi gaseste rapid locul in casa oricarui iubitor de rafinament.

Calitatea incontestabila a placilor din roca naturala demonstreaza cat se poate de clar ca dintr-un material dur, piatra naturala a ajuns sa reprezinte in prezent un element care da noblete si farmec interiorului unei case.

Bunul gust in decorarea peretilor, a pardoselilor, scarilor interioare sau a unor elemente de mobilier cu piatra naturala este de acum la indemana ta, oferta Stona.ro fiind diversa si satisfacatoare, indiferent de exigentele clientilor.

La toate aceste materiale de constructie necesare amenajarii interioare a locuintei se adauga si sisturi si agregate semifinisate, care pot sta la baza amenajarii unui elegant decor outdoor.

In plus, amenajarile interioare sau exterioare cu piatra naturala sunt mai mult decat o moda, lunga istorie a folosirii acestui material ecologic de constructie dand dovada trainiciei sale in timp si a diversitatii pe care acest tip de design o poate imbratisa.

Practic, produsele stona.ro iti vor arata cum piatra naturala a trecut cu brio testul timpului in sectorul constructiilor si amenajarilor, fiind unul dintre elementele traditionale pe care te astepti sa le gasesti in interiorul unei locuinte.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului