Amenajarea casei

#casa roz # design casa #amenajare casa #design interior

Cum sa folosesti rozul in decorul casei

Rozul este o culoare versatila si distractiva pentru a decora intreaga casa. Multi oameni evita insa sa o foloseasca, pentru ca aminteste de un decor copilaros, ceea ce nu este intotdeauna adevarat. Exista multe modalitati prin care puteti incorpora rozul in decorul casei, creand o senzatie eleganta si sofisticata. Cel mai important este sa experimenati si sa va distrati.

Folositi-l ca pe o surpriza placuta

Adaugarea unui perete roz intr-o spatiu de intrare cum ar fi un foaier sau un hol, poate fi o declaratie indrazneata, interesanta si surprinzatoare cu o investitie minima. Ideal este ca acel perete sa fie intr-un spatiu unde nu petreceti prea mult timp.

Incercati un roz trandafiriu in camera de oaspeti

Daca iti place sa te distrezi si ai deseori invitati, alege o culoare care sa iti binedispuna oaspetii. Un roz cu subtilitati de zmeura si trandafir este culoarea perfecta pentru a genera o atmosfera placuta si armonioasa in camera de zi.

Adaugati roz pentru a energiza spatiul

Un perete roz, restul alb si una sau doua perne roz, pot schimba complet atmosfera unui living. Rozul, folosit discret si fara a exagera, poate da viata oricarui spatiu, pentru ca el este asociat cu pasiunea pentru viata.

Incercati mobilierul rosu, vintage

Rozul este un rosu estompat, sau un rosu cu trecut. Foloseste mobilierul rosu vintage in camera de zi cu incredere. Datorita timpului, el s-a decolorat, a devenit un roz bland si confera camerei un aer matur si intelept.

Combinati rozul cu detaliile metalizate

Aurul sau argintul au darul de a rafina rozul. Un tavan cu irizatii aurii, un mobilier roz si cateva tablouri in aceeasi nuanta de roz - pot crea un spatiu sofisticat si plin de viata.

Alegeti rozul pentru bucatarie

Daca va doriti o atmosfera distractiva care sa va aminteasca de vacanta de vara, rozul poate fi o idee foarte potrivita. Astfel, intr-o bucatarie cu pereti albi, un frigider, perdele si cateva tablouri roz, adauga viata si o stralucire calda incaperii.

Achizitionati o piesa de mobilier roz pentru a crea un punct de focalizare

Unii oameni simt ca rozul este prea indraznet pentru pereti, amintind de un decor feminin si copilaresc. Totusi, el este ideal pentru a lumina o camera si a aduga culoare. Cumparati o canapea, o masa sau un tablou roz trandafiriu, folositi culori deschise pentru pereti si culori neutre pentru a imperechea rozul (auriu, alb sau gri).

Decoreaza cu perne roz

Daca doriti sa utilizati rozul intr-un mod mai subtil, folositi-va de cateva perne roz. Acet lucru va permite sa incorporati rozul in paleta de culori intr-un mod discret.

Folositi tapet cu decoratii roz

Tapetul poate fi o fundatie excelenta pentru schema de culori. Puteti tapeta un singur perete, sau intreaga camera. Imaginea de fundal intr-un roz moderat va poate ajuta sa adaugati textura intr-o camera. Astfel, puteti alege un tapet roz cu flori albe mici pe care sa il aplicati pe un singur perete si sa vopsiti peretii ramasi intr-o culoare care sa se potriveasca cu acea nuanta de roz.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului