Amenajarea casei

#masuta de cafea living #masuta de cafea #decorare masuta de cafea

Cum sa decorezi cu stil masuta de cafea din living

Masuta de cafea din living este un element de decor pe care trebuie sa il alegi bine atunci cand redecorezi in casa. Inspira-te din urmatoarele idei pentru a decora cu stil masuta de cafea din living.

Intre vintage si modern

O masuta de cafea care aminteste de casa bunicii este o buna optiune pentru un living in care sunt cateva elemente modere si multa lumina naturala care patrunde in incapere. Masa de cafea mare, din lemn masiv, devine astfel un element potrivit in decorul camerei de zi. Masuta vintage are suficiente rafturi si spatii in care poti depozita tot felul de obiecte din living, dar poti renunta sa umpli aceste spatii si sa pastrezi aspectul mare si aerisit al mesei. Pentru a crea contraste, decoreaza o astfel de piesa vintage cu decoratiuni de alama. Atunci cand in casa sunt copii mici, catei sau pisici, pastreaza toate obiectele de pe masa in mijlocul acesteia pentru ca micii locatari sa nu poata trage jos tot ce se afla depozitat acolo. Pentru a face ca masuta vintage de cafea sa devina piesa de rezistenta din living, joaca-te aici cu dimensiunile si inaltimile, chiar si cu obiecte simple, pe care le folosesti zi de zi.

Simplu ecletic

Un living decorat in stil ecletic, asa cum ii spune si numele, imbina mai multe stiluri si piese de decor din modele de design diferite. Pentru a aduce atat de multe elemente diferite intr-un singur loc, spatiul trebuie sa fie cat mai aerisit si plin de lumina.

O masuta de cafea poate fi facuta din doua cutii vintage de lemn, pentru grenade, in cazul in care aveti bunici de la care sa le procurati sau le gasiti prin targurile de vechituri. Aceste cutii perfect “imperfect”, cu portiuni zgariate, inscriptionate si cu semne, vor arata cu totul special intr-un spatiu ecletic. Cutiile in sine pot fi spatii excelente de depozitare, in living, masuta de cafea avand astfel o dubla utilitate. O tava eleganta din marmura adauga o tenta moderna si pretioasa, facand ca intreg ansamblul din lemn vechi sa arate sofisticat si elegant.
Un avantaj al mesei de cafea facuta din doua piese este acela ca masa poate fi pozitionata in mai multe feluri. Cutiile pot fi puse separat, aliniate vertical sau pot fi luate din mijlocul camerei, atunci cand ai nevoie de acel spatiu.

Inspiratie de la mijlocul secolului

 

Cand toate elementele dintr-un living decorat elegant si sofisticat sunt alese astfel incat sa se completeze unele pe celalalte, o masuta lunga de cafea, din lemn, nu are cum sa lipseasca. Inspirata din stilul de la mijlocul secolului, masuta simpla de cafea devine piese centrala dintr-un living care nu este incarcat cu prea multe elemenete masive de decor. Atunci cand elementele simple predomina intr-o incapere, asa cum este camera de zi, detaliile sunt foarte importante, asa cum sunt, de exemplu, picioarele lungi ale acestei masute pentru cafea.

Piesele de decor colorate si unicat, plantele speciale sunt elemente pe care le poti aseza pe o masuta de cafea simpla.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare