Amenajarea casei

#birou #decorare birou #birou copil

Cum sa decorezi creativ biroul copilului pentru noul an scolar

Noul an scolar ii inspira pe cei mici si cei mari deopotriva sa isi reinventeze incaperea in care desfasoara activitatile educative, imediat ce temele pentru acasa, extemporalele si tezele devin preocupari principale. Biroul copilului trebuie sa fie cat mai functional, dar si estetic, astfel incat scolarul sa priveasca indatoririle de elev cu ochi mai buni.

Daca vrei sa decorezi creativ biroul copilului, este important sa speculezi orice posibilitate si piesa de mobilier disponibile, astfel incat sa oferi micutului tau cel mai spectaculos si original spatiu de lucru pentru scoala. Ideile de mai jos te vor incanta cu siguranta!


Biroul cu rafturi de biblioteca

Accesul nestingherit la toate materialele de studiu si instrumentele de scris este foarte important pentru confortul copilului de a studia si a-si face temele.

Un birou obisnuit poate fi imbunatit foarte simplu, prin adaugarea in partea laterala a unor rafturi tip biblioteca, pentru caiete, carti si alte rechizite. Un scaun inalt confortabil si o veioza chic sunt suficiente pentru un birou ideal si practic.


Biroul dublu modern

Ai doi copii la scoala? Amenajeaza-le un spatiu de lucru modern si placut, folosind doua masute obisnuite montate perpendicular pe doua comode clasice viu colorate. Rafturile suspendate arata chic si sunt foarte practice, iar cei mici pot lucra impreuna in voie, avand suficient spatiu si un decor stimulativ pentru imaginatie.



Sursa foto: stepinit.com


Biroul ascuns

Ceea ce poate sa para la prima vedere a fi un dulap neconventional, este de fapt o combinatie inspirata a doua mini-biblioteci asezate in forma de L, pentru a crea un birou multifunctional deosebit pentru un scolar harnic.

Cele doua piese de mobilier transformate in birou de lucru permit folosirea raftului cel mare pe post de masa, iar a placajului pentru montarea de carlige pe care pot sta suspendate instrumente de lucru.
 

Biroul pian

Ai un copil cu fire artistica? Amenajeaza-i un birou care sa il reprezinte, in forma de pian, decorat cu texte de mana inscriptionate si obiecte de decor romantice. Asaza-l langa fereastra, acolo unde micutul poate beneficia de multa lumina naturala. In plus, poti folosi pervazul ca spatiu perfect de depozitare!



Sursa foto: prakticideas.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea