Amenajarea casei

#ingrijire #tehnologie #par #frumusete #uscator de par

Cum sa alegi un uscator de par

Uscatorul de par este un aparat necesar oricarei femei. Pe langa functia de uscare acesta poate sa indeplineasca si functia de coafare sau indreptare a parului. Daca esti in cautarea unui uscator de par , iata cateva detalii care trebuie luate in considerare.

 

Numarul de watti

Cu cat numarul de watti este mai mare, cu atat puterea aparatului este mai mare si fluxul de aer este mai puternic. Asigura-te ca aparatul pe care vrei sa il achizitionezi are cel putin 1700 W pentru ca uscarea parului sa fie foarte rapida.

Vitezele

De obicei, aparatele de uscat parul au mai multe viteze. Ia in considerare acest aspect atunci cand pleci in cautarea unui foehn. Este recomandat ca aparatul sa aiba macar doua nivele de putere, fiind astfel mult mai util, mai ales in momentele in care te grabesti.

Cald sau rece

Persoanele care au un par mai degradat , ar trebui sa caute un uscator care sa sufle atat aer cald cat si rece, sau care sa aiba macar o setare care sa permita schimbarea gradului de caldura. Un aer fierbinte nu va face decat sa distruga parul mai mult decat este deja.

Lungimea cablului

Acesta este un alt aspect important, demn de luat in seama. Uneori este destul de dificil sa iti usuci parul in oglinda, avand in vedere ca lungimea cablului aparatului este de 1 m. Cauta un produs care sa aiba un cablu de cel putin 2 m lungime, care sa dea o mai mare libertate de miscare.

Greutatea

Desi la prima vedere nu pare un lucru important, greutatea uscatorului de par este un detaliu care trebuie luat in seama. Un aparat cu o greutate mare iti va provoca dureri ale mainilor, facand astfel dificila uscarea parului.

Accesoriile

Daca iti doresti ca uscatorul tau sa aiba si alte functii in afara de uscarea parului, cauta unul care sa vina insotit de diverse accesorii, pentru ondularea sau indreptarea parului.

 

Iata cateva aparate care indeplinesc conditiile de mai sus:

Remington D2009 145 RON


Philips HP4980/00 - 110 RON


Uscator de par Valera Excel 2000 Zoom - 130 RON


Uscator de par Remington D5410 - 90 RON


Uscator de par Braun C1900 S2 - 130 RON


Uscator de par Bosch PHD5560 - 145 RON

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului