Amenajarea casei

#beneficii centrala termica #alegere centrala termica #centrala #centrala termica

Cum sa alegi centrala termica perfecta pentru locuinta ta

Pana acum cativa ani o multitudine de persoane erau considerate a fi sclavele sistemului centralizat de incalzire. Consumurile mari si pierderile proportionale au deteminat din ce in ce mai multe persoane sa se indrepte catre achizitionarea de centrale Saunier Duval sau alt tip de centrale pentru a scapa pe tot parcursul iernii de grija facturilor la intretinere.

Alegerea centralei termice are la baza o multitudine de factori. De departe dimensiunea castiga la acest capitol, iar imediat urmator este numarul de utilizatori pe care trebuie sa il deserveasca aceasta centrala. Din acest punct de vedere noile centrale Saunier Duval reprezinta apogeul calitatii, ele fiind unele dintre centralele pe care majoritatea utilizatorilor le prefera.

Pe de o parte este de inteles acest lucru. O centrala termica iti poate aduce confortul mult dorit in detrimentul sistemului centralizat de bloc. Ce-ti poate aduce sistemul de incalzire comun? Iti poate aduce facturi mai mari la intretinere ce cuantumizeaza pana si pierderile inregistrate pe scara blocului (pe care in mod normal nu tu trebuie sa le platesti), plati inutile cu apa calda care curge majoritar rece timp de cativa metri cubi (in special dimineata si seara cand ai cea mai mare nevoie de apa), si multi nervi deoarece niciodata nu stii cand va incepe furnizarea agentului termic si cand se va sfarsi.

Avand montata o centrala termica aceste lucruri dispar ca prin minune. Tu controlezi gradul de caldura al casei tale si tu ii redai intervalul in care aceasta este emanata. Plata facturii cuantumizeaza doar consumul de gaze si apa rece deoarece centrala iti va prepara atat apa calda cat si agentul termic necesar incalzirii locuintei tale. Cat despre perioadele de timp in care ai caldura, ei bine pe acelea ti le poti defini singur fara a mai sta la dispozitia celor de la asociatiile de proprietari sau a vecinilor tai. Vei avea in acest fel caldura oricand doresti fara a fi conditionat de cineva, sau de anotimp.

Montarea unui variator te poate ajuta si mai mult in sensul ca oricand ai nevoie tu poti varia aportul de caldura al casei tale printr-o simpla rasucire de buton. Variatoarele pot fi atat manuale cat si automate drept pentru care munca se reduce considerabil.

Fara indoiala o centrala termica este foarte utila la casa omului. Multitudinea de avantaje face ca aceste produse sa fie la foarte mare cautare. Inca mai exista persoane care nu s-au eliberat de robia sistemului centralizat. Pentru acestea solutia se concretizeaza in magazinul online shop-einstal.ro, un magazin care ofera oricarui utilizator posibilitatea de a gusta libertatea propriilor dorinte. De la centrale Saunier Duval si pana la orice alt tip de centrale termice, de la cele pe lemne la cele pe gaz, cu toate pot fi gasite aici, la adevaratii specialisti in instalatii. Pretul mic si seriozitatea desavarsita au facut si vor face mereu istorie in acest magazin care a devenit in scurt timp preferatul tuturor.

Pentru mai multe informatii ne poti gasi la adresa: Soseaua Mihai Bravu nr. 540-562, Sector 3, Bucuresti.

Nu rata oferta de centrale termice Saunier Duval cu garantie extinsa de 6 ani (oferta valabila pana la 30.12.2014).

Expert Instal Group este partener autorizat Saunier Duval.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare