Amenajarea casei

#amenajarea casei #decor casa # cum sa decorezi # cum sa zugravesti

Cum sa aduci veselia in decorul casei tale: 8 sfaturi practice

A venit primavara si nu stii cum sa-ti improspatezi casa? Cauti metode pentru a-ti inveseli si pentru a aduce putina culoare in casa ta? Iata cateva idei care iti vor transforma locuinta!
 
 
1. Vopseste un perete intr-o culoare vie

Galben, verde, violet? Renunta la culorile monotone macar pe un perete. Gandeste-te la culorile care te fac sa te simti bine si care te linistesc. Aici nu exista limite. Schimbarea o poti face chiar tu, nu este nevoie sa angajezi un specialist. In plus, la acest mic proiect poate da toata familia o mana de ajutor. Garantat cei mici vor fi incantati!

2. Adauga perne colorate

Le poti da o fata noua celor vechi, nu trebuie sa cumperi altele! Achizitioneaza sau fabrica huse si in cateva miscari camera este transformata cu un minimum de efort. Experimenteaza cu diferite marimi si culori!

3. Reorganizeaza bucataria

Sigur ai nevoie si de microunde si de prajitorul de paine, insa daca trebuie sa muti jumatate din bucatarie pentru a sta la masa este timpul pentru o schimbare. Incepe prin a face un inventar. Sigur vei gasi lucruri care nu au ce cauta in bucatarie. Organizeaza, organizeaza, organizeaza! Te vei simti excelent cand vei intra in bucatarie si nu te vei mai simti sufocat.

4. Adauga flori

Florile iti pot face ziua excelenta inca de dimineata. Adauga cateva flori colorate intr-o vaza si sigur iti vor imbunatati starea de spirit.

5. Bucura-te de covorasele moi

Cumpara cateva covoare micute si pufoase si asaza-le in puncte cheie ale locuintei. Langa pat, in sufragerie, chiar si la intrare. Ia-le in culori diferite, cu siguranta le vei indragi.

6. Creeaza-ti o oaza de liniste

Ai fost intr-o vacanta care te-a impresionat? Incearca sa incorporezi elemente care ti-au placut acolo in propria casa! Poate un tablou, o sculptura, orice te-ar face sa retraiesti pentru un moment acea vacanta.

7. Vopseste lucrurile vechi

Doar pentru ca o piesa de mobilier este veche asta nu inseamna ca nu mai poate fi folosita. Foloseste vopsea pentru a transforma acea masa de care vrei sa scapi de o vesnicie. Rezultatele te vor face mandru.

8. Schimba parfumul casei

Cumpara lumanari parfumate si raspandeste-le prin casa. Cele care contin uleiuri volatile vor emana un miros placut si fara sa le aprinzi. O metoda si mai simpla este sa usuci cojile de la portocale si sa le pastrezi in saci micuti din material. Simplu si natural.

Sursa foto: keifner.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea