Amenajarea casei

#casa #vopsele # vopsea pereti # vopsele emex #emex.ro #emex by romtehnochim #emex

(P) Cum folosesti corect vopselele de calitate

In afara de alegerea vopselei potrivite, rezultatul final al lucrarii poate fi influentat in mod semnificativ de pregatirea produsului, a suprafetei si de modul de aplicare. Asigura-te ca urmezi instructiunile producatorului si utilizeaza intotdeauna o vopsea de calitate, pentru a aduce culoare in caminul tau, alaturi de un finisaj excelent.

EMEX by Romtehnochim iti ofera o gama larga de vopsele de calitate, alaturi de instructiuni precise pentru fiecare produs, pentru a obtine intotdeauna cele mai bune rezultate.

Pregatirea vopselei

Pentru a preveni orice problema, vopseaua se conditioneaza la temperatura de aplicare cu 24 de ore inainte de aplicare. Dupa curatarea recipientului, la deschidere se omogenizeaza si se filtreaza in functie de nevoi.

Pregatirea suprafetei

Indiferent de suprafata suport, beton, zidarie, glet de var, ipsos sau premixate, este important sa asiguri o suprafata plana, bine slefuita, neteda si uscata. Pentru suprafetele noi, betonul sau mortarele necesita minim 28 zile pentru intarire si uscare, si intotdeauna se recomanda o amorsa de calitate, ca cele marca EMEX realizate de Romtehnochim.

Aplicarea vopselurilor EMEX

Respectand temperatura optima de aplicare a produsului si umiditatea relativa, fiecare tip de vopsea se aplica potrivit instructiunilor detaliate din fisa tehnica EMEX, lucru ce ii asigura durabilitatea si previne problemele de uscare. Indiferent daca vopseaua de aplica intr-un strat sau doua, cu pensula, trafaletul sau prin pulverizare, respectarea instructiunilor asigura un finisaj excelent.

EMEX, culoare in caminul tau

Pentru a asigura pelicule de cea mai buna calitate pentru vopselele EMEX, Romtehnochim ofera Fise Tehnice cu instructiuni detaliate pentru fiecare produs in parte.

Marca EMEX by Romtehnochim include vopsele lavabile, emailuri si tehncuieli decorative, vopsele industriale, vopsele pardoseli si trafic, grunduri si amorse, alaturi de produse hidrosolubile.

Gama de produse EMEX ofera o calitate incontestabila si lipsita de compromis, confirmata de Certificarea Sistemului Integrat de Management al Calitatii, Mediului si Securitatii Ocupationale implementate conform ISO 9001, ISO14001 si respectiv ISO18001.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, dr Valentina Vanatoru, medic veterinar: De ce sa ne sterilizam animalul de companie?

Experti Animalute

Expertul Acasa.ro, dr  Valentina Vanatoru, medic veterinar

Experti Animalute

Expertul Acasa.ro, sociolog Elena Carstea: Cum sa-mi protejez animalul in perioada Sarbatorilor

Experti Animalute

Expertul Acasa.ro, dr Nicoleta Simion: Diabetul si terapia cu insulina la feline

Experti Animalute

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Valentina Vanatoru, medic veterinar: De ce sa ne sterilizam animalul de companie?

Expertul Acasa.ro, dr Valentina Vanatoru, medic veterinar

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Nicoleta Simion: Socul anafilactic la caine si pisica

Expertul Acasa.ro, dr Nicoleta Simion, medic veterinar

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.