Amenajarea casei

#dormitor modern #mobila dormitor

Cum alegi patul pentru un dormitor modern

Sa spui cat este important somnul pentru sanatate este redundant in zilele noastre. Dupa o zi grea sau chiar o zi de vacanta dar plina de activitati, tot ce iti doresti este sa te relaxezi si sa ai un somn odihnitor. Iar pentru asta piesa de rezistenta este patul. Dupa ce ai avut grija de toti factorii externi, mai exact sa nu fie prea  multa lumina, zgomot pe fundal, nu ramane decat sa te scufunzi in confortul propriului pat.

 

Si pentru ca este piesa centrala a dormitorului, trebuie ales cu grija. Asa ca daca vrei sa scapi de vechiul pat, sau este o achizitie pentru casa noua, am pregatit pentru tine cateva criterii pentru ca dormitorul si implicit casa ta sa fie cat mai confortabile, primitoare si moderne:

Hotaraste ce marime a patului este potrivita pentru camera si nevoile tale.

Acesta este primul criteriu dupa care ar trebui sa te ghidezi in alegerea patului perfect pentru tine.

Alege stilul

Stilul de pat pe care il doresti in dormitorul tau trebuie sa te reprezinte. De la paturi boxspring, cu topper, cu lada de depozitare etc, stilul este esential. Daca visezi la paturile din hoteluri care sunt foarte confortabile, te poti orienta spre un stil asemanator de paturi boxspring – gaseste in magazinul Dumonde.ro oferte speciale.

Designul

Da, este important sa alegi un pat cu un design cat mai modern dar fara sa renunti la criteriile de confort. Cu siguranta un design modern si materiale de calitate ar trebui sa imbine cu succes aceste elemente.

Functionalitatea

Nu doar aspectul conteaza, dar aspectul si utilitatea nu au de ce sa fie separate. in functie de stilul de viata si de cum este somnul tau va trebuie sa iei in considerare si functionalitatea patului din dormitor. Salteaua pe care o are, flexibilitatea pe care o ofera sau de ce nu, mobilitatea in vederea unei reamenajari a spatiului din dormitor.

Calitatea materialelor

Un pat pentru dormitor poate fi destul de scump dar tine cont ca spre deosebire de noptiera de langa pat, pe acesta vei dormi in fiecare noapte. Asadar, merita sa investesti in materiale de calitate, materiale premium. Sa nu cazi in capcana unui targ prea avantajos. Daca este prea ieftin cu siguranta nu va trece testul timpului.

Spre exemplu, cadrul dintr-un lemn masiv, structura creata de asa natura cat sa fie confortabila, saltea de calitate, un topper, spatiul pentru depozitare pentru un design minimalist in timpul zilei. Toate aceste elemente isi spun cuvantul. Ca sa nu mai vorbim despre husele si calitata lor. Ar fi  de preferat sa alegi unele rezistente la uzura, placute la atingere si care se curata usor.

Nu in ultimul rand, ca sa intregesti designul casei tale poti iei in considerare si sfaturile celor de la DuMonde pentru o casa moderna.

Sursa foto: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea