Amenajarea casei

#alegere mobilier #mobilier casa #mobilier

Criterii in functie de care alegi mobilierul pentru casa

Acasa inseamna relaxare, armonie, inseamna stare de bine, in definitiv. Binele de care toti avem nevoie, dar putini reusesc sa il gaseasca, poate fi o tinta mai usor de atins daca locuinta se amenajeaza astfel incat sa asigure confort si un spatiu atractiv.

 

Desi orice proprietar de locuinta va defini intr-un mod diferit confortul, cei mai multi se vor lega de obiecte materiale – o canapea extensibila, de exemplu, in care sa se odihneasca citind o carte, o bucatarie bine utilata sau, dimpotriva, o bucatarie extrem de simpla, un living spatios in care aproape ca se pierd, sau o camera de zi decorata minimalist. Fiecare isi doreste ceva anume, gusturile fiind extrem de diferite.

Criterii de achizitie care fac diferenta

Clientii magazinelor de mobila se impart in doua categorii mari: cei care cumpara produse create in serie si cei care isi doresc mobilier creat special pentru o anumita incapere. Desi intre modelele standard pot fi gasite cele mai atractive forme de mobilier care se pot comanda simplu si comod inclusiv online, foarte multi prefera sa comande mobilier personalizat, lucrat in functie de nevoile specifice, cu care sa isi amenajeze locuintele, sau sa se deplaseze intr-un showroom pentru a face alegerile cele mai potrivite.

In aceasta idee, CasaEduard.ro este un concept gandit sa multumeasca toti clientii sai, aducand in oferta sa cele mai diverse produse si mai multe moduri de achizitie. Clientii pot achizitiona de la un coltar extensibil, la canapele, seturi de mobilier atractive, paturi, mese, fotolii, tabureti – mobilier de calitate care poate fi achizitionat la preturi accesibile.

Clientii Casei Eduard au posibilitatea de a-si face mobila pe comanda, in functie de spatiile pe care le au la dispozitie acasa, de culorile pe care le prefera si, bineinteles, in functie de stil. De asemenea, pot sa faca si comenzi online, la produsele care se afla deja pe stoc. Mai mult decat atat, se pot deplasa la showroom-urile de prezentare pe care firma de mobila le detine, pentru a observa mai bine produsele si calitatea acestora.

Criterii in functie de care alegem mobila:

  • dimensiunea mobilierului raportata la cea a spatiului pe care il va ocupa si la celelalte elemente din incapere cu care trebuie sa fie in armonie;
  • calitatea materialelor trebuie sa fie buna, pentru ca nu doar designul este important;
  • utilitatea mobilierului este, de asemenea, importanta;
  • din punct de vedere estetic, mobilierul trebuie sa fie in concordanta cu celelalte elemente.
  • in functie de buget

In momentul in care se alege informat si in cunostinta de cauza, mobilierul va transforma cea mai anosta incapere intr-una atragatoare, calda, frumoasa. Atentie, insa, estetica si functionalitatea mobilierului sunt elemente cheie pentru o alegere optima.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare