Amenajarea casei

#casa #amenajare casa # culori toamna #culori casa # culori casa toamna

Combinatii de culori pentru toamna 2012

Toamna este anotimpul perfect pentru culorile calde, bogate si confortabile. De la tonurile de ciocolatiu, galben auriu si portocaliu pana la cere rosii ca focul, culorile toamnei sunt ideale pentru o locuinta confortabila si calda.

Iata ce culori sa alegi pentru amenajarea locuintei tale in aceasta toamna:

Bronz elegant. Tonurile de bronz confera locuintei tale un aspect elegant si curat. Daca vrei sa transformi sufrageria in aceasta toamna, vopseste peretii in tonuri de bronz si alege accesorii si decoratiuni care sa infrumuseteze acest spatiu. Tonurile de bronz, de pe tavan, tapet, draperii sau accesorii vor transforma sufrageria ta dintr-un spatiu plictisitor, intr-unul elegant, care confera mult calm.

Pentru a evidentia peretii sau accesoriile de culoarea bronzului, poti decora camera si cu obiecte de culoare rosie sau portocalie. De exemplu, poti umple o vaza cu flori rosii, portocalii si galbene.

Rosu exotic. Daca iti doresti ca in locuinta ta sa creezi o atmosfera exotica, insa culturala in acelasi timp, poti folosi culorile puternice din tesaturile de inspiratie indiana. Rosu, portocaliu sau caramiziu sunt culori - vedeta, pe care le poti folosi pentru o atmosfera speciala.

Pentru a nu incarca vizual incaperea prea mult, este indicat sa folosesti si accesorii si decoratiuni galbene sau in alte tonuri calde.

Decoratiuni indraznete. Daca locuinta este in tonuri delicate, calde, poti insufleti atmosfera cu ajutorul decoratiunilor in culori puternice. Portocaliu, rosu, burgund sau auriu sunt culorile ideale pentru o astfel de locuinta. Alege perne, paturi, decoratiuni, perdele si draperii colorate, care sa confere camerei confort si caldura, fara a plictisi.

Confortabil si sic. Pentru o atmosfera calda si primitoare, foloseste pentru locuinta ta culori pastelate sau care sa confere un aer confortabil.. Mobilierul si accesoriile maro sau portocaliu, peretii bej sunt perfecte pentru crearea unei atmosfere placute. De asemenea, poti accesoriza camera cu un covor cu motive naturale.

Accente puternice de rosu. Camerele decorate in culori neutre pot fi revitalizate cu ajutorul accentelor de rosu. Rosu se potriveste cel mai bine cu mobilierul bej sau crem.

Tonuri oranj. Accentele de culori tomnatice confera locuintei tale mai multa vibranta. Modelele s texturile exotice, materialele colorate si draperiile ciocolatii fac ca locuinta ta sa devina eleganta si atragatoare.

Maro bogat. Peretii de culoare maro confera un contrast delicios cu mobilierul de culoarea mierii. Accesorizeaza camera cu draperii de culoarea vinului si decoratiuni in culori vibrante.

Pereti ruginii. Draperii din dantela bogata, de culoarea aurului copt confera camerei tale multa caldura si intimitate. Ruginiul, combinat cu auriu, maro si bron, confera locuintei tale un aspect confortabil si linistitor.

Culorile toamnei confera locuintei tale caldura si confort si sunt ideale pentru locuintele moderne si contemporane, cu mobilier si accesorii fine, elegante. Adauga in fiecare camera un accesoriu in culorile toamnei si vei aduce un suflu nou casei tale.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea