Amenajarea casei

#electrocasnice #frigider #cuburi de gheata #filtru de apa #frigider side by side #display LCD

Ce trebuie sa stii despre frigiderele side by side

Electrocasnice de ultima generatie, frigiderele side by side reprezinta alegeri ideale pentru familiile numeroase, care au nevoie de spatii generoase de depozitare a alimentelor si mancarurilor gatite. Pentru ca un frigider side by side sa se dovedeasca o achizitie inspirata, este esential sa fii la curent cu caracteristicile sale principale si acele aspecte care fac diferenta intre un frigider side by side obisnuit si unul foarte performant.

Ce este un frigider side by side

Un frigider (combina frigorifica) side by side este un aparat electrocasnic alcatuit din doua compartimente diferite: un frigider clasic in partea dreapta si un congelator in partea stanga. Acest aparat ofera spatiu de stocare extensiv si incorporeaza tehnologii menite sa transforme experienta folosirii sale intr-una comoda pentru orice utilizator.

Cum alegi un frigider side by side performant

Alegerea frigerului side by side care sa raspunda tuturor nevoilor familiei tale ar trebui sa tina cont de urmatoarele criterii:
 

  • Design si capacitate. Un frigider side by side din otel inoxidabil (in diverse nuante de gri sau complet negru) ar trebui sa fie suficient de inalt si de lat pentru a se plia spatiului disponibil din bucatarie. De asemenea, trebuie sa fie prevazut cu suficiente rafturi (standard, pentru vin, dar si pliabile) si sa aiba o capacitate care se se invarta in jurul valorii de 700 l. Totusi, afla ca in comert poti gasi si frigidere side by side cu o capacitate totala de 850 l.
  • Functii. Un frigider side by side performant trebuie sa fie prevazut cu functii precum no frost, superracire, supercongelare si sa aiba si o alarma care sa anunte o eventuala temperatura prea mare. Totodata, un frigider bun utilizeaza doua fluxuri de aer distincte, care determina un control exact al temperaturii si al umiditatii din interior. Functii si dotari suplimentare ar putea include un filtru de apa, minibar, display LCD si un aparat pentru cuburi de gheata.
  • Consum si garantie. Un frigider side by side performant ar trebui sa fie inclus in clasa energetica A+ si sa aiba o garantie de minm 1 an.
  • Preturi. Un frigider side by side este mult mai scump decat unul simplu, clasic. Daca vrei un asemenea aparat electrocasnic, fii pregatit sa scoti din buzunar sume care pornesc de la circa 3.500 lei, putand depasi si pragul de 10.000 lei.


Foto: homedit.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea