Amenajarea casei

#heinner #ventilator #electrocasnice heinner #storcator fructe #mop cu aburi #ventilator cu pulverizare

Ce cadouri-surpriza a pregatit Heinner pentru casa ta!

Unul dintre cele mai cautate marci de electrocasnice, Heinner, ti-a pregatit 10 cadouri-surpriza pe care sigur ti le doresti vara aceasta! Ce-ai zice daca ai castiga una dintre cele 10 premii: doua hote de bucatarie Heinner Cleanair, doua storcatoare de fructe 4 in 1 Heinner Multimix, doua storcatoare cu melc Heinner Vitaplus, doua mopuri cu abur Heinner Bright sau doua ventilator cu pulverizare Heinner, care sa te racoreasca in zilele caniculare?


Heinner a devenit in scurt timp de la lansare, brandul de electrocasnice preferat de public. Gatitul si menajul devin o placere cu electrocanicele Heinner, care nu sunt numai calitative si practice, ci si extrem de accesibile ca pret!


Ce vrea sa iti daruiasca Heinner pentru casa ta

Heinner s-a hotarat sa isi premieze simpatizantii cu 10 electrocasnice de maxima utilitate, in schimbul participarii la un concurs amuzant si relaxant, numit "Heinner te face campion la jocuri".

Dupa descoperirea premiilor puse in joc, este necesara alegerea unui produs preferat si completarea unui chestionar cu datele personale, pentru acordarea premiului. Iar alegerea unuia dintre cele 10 electrocasnice nu este nicidecum usoara, toate fiind cel putin la fel de tentante!


Hota de bucatarie Heinner Cleanair

Bucataria ta va fi mereu proaspata si gata de musafiri, cu hota de bucatarie Heinner Cleanair din inox, cu 2 motoare si 2 filtre metalice, 3 trepte de absobtie, vizor, butoane tip push, putere de motor 2x100 W, cu posibilitate de atasare filtru de carbon si iluminare 2x40 W.


Storcator de fructe 4 in 1 Heinner Multimix

Vara este intotdeauna mai racoritoare, cu ajutorul unui storcator de fructe performant. Heinner Multimix este un storcator 4 in 1 pentru procesarea rapida si usoara a fructelor intregi, cu blender pentru mixare eficienta, rasnite pentru seminte/boabe de cafea si tocator. Sita este din inox, iar produsul este dotat cu 2 trepte de putere pentru alimente tari si moi.


Storcator cu melc Heinner Vitaplus

Cele mai hranitoare sucuri cu pulpa le poti obtine doar cu storcatorul cu melc Heinner Vitaplus, cu recipient de 0,8 litri, functii diverse si putere de 400 W.


Mop cu aburi Heinner Bright

Curatenia perfecta are nevoie de mopul cu aburi Heinner Bright, cu accesorii pentru spatii inguste si lavete lavabile!


Ventilator cu pulverizare Heinner

Dotat cu umidificator si ventilator uscat, 3 trepte de viteze si telecomanda, acest produs este ideal pentru zilele caniculare, cand ai nevoie de o oaza de racoare acasa!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului