Amenajarea casei

#perdele #dressing #biblioteca #Carrie Bradshaw #casele din seriale TV

Casele din serialele TV, surse de inspiratie pentru amenajarea locuintelor obisnuite

Poate ca serialele TV de succes nu te ajuta prea mult in viata, dar cu siguranta ai vazut macar o data un decor care te-a fascinat si te-a facut sa-ti doresti o locuinta identica. Amenajate in concordanta cu personalitatea personajelor principale, casele din serialele TV devin constant surse de inspiratie pentru oamenii obisnuiti si ai fi surprins sa afli cati bani sunt in stare sa scoata din buzunar unele persoane doar pentru a avea un living precum cel pe care l-au vazut la televizor.

Apartamentul lui Carrie Bradshaw din "Sex & The City"

Apartamentul lui Carrie Bradshaw, protagonista serialului "Sex & The City", conduce in topul celor mai utilizate surse de inspiratie pentru decorarea locuintelor. Multi dintre cei care le-au cerut designerilor de interior sa aiba o casa precum cea a lui Carrie  si-au dorit sa integreze in locuintele lor perdele albe precum cele din serial, dressinguri spatioase, dar si biblioteci inalte pana in tavan.

Pentru amenajarea unui apartament inspirat din cel al lui Carrie Bradshaw, doritorii scot din buzunar in jur de 5.000 de euro.



Sursa foto: inreda.com.au



Sursa foto: sensationalcolor.com

Sursa foto:daniellewindass.blogspot.com

Apartamentul lui Don Draper din "Mad Men"

Popularul serial "Mad Men" este si el o sursa de inspiratie pentru persoanele care vor sa-si amenajeze locuintele in functie de casele personajelor principale. Cel mai indragit apartament ii apartine protagonistului Don Draper. Predominanta tonurilor maro, ferestrele mari si peretii acoperiti cu piatra naturala sunt principalele lucruri pe care oamenii le cer de la designerii de interior.




Apartamentul Monicai Geller din "Friends"

Chiar daca serialul "Friends" nu mai este difuzat de ani buni, apartamentele personajelor principale continua sa fie o sursa de inspiratie pentru designul interior. Cel mai mare succes il are casa Monicai Geller.



Sursa foto: tumblr.com




Sursa foto:adultlescent.blogspot.com

Apartamentul lui Sheldon din The Big Bang Theory

Pentru unii, apartamentul lui Sheldon din serialul "The Big Bang Theory" poate parea invechit si aglomerat, dar multi il considera modern si chiar il iau drept exemplu atunci cand vor sa-si amenajeze proriile locuinte.



Sursa foto:dailymail.co.uk



Sursa foto: fanpop.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare