Amenajarea casei

#case de lux # design casa #resedinta eco

Case de lux: resedinta eco fabuloasa conceputa de un arhitect din Dallas

Serialul "Case de lux" isi mai devaluie astazi un episod. De aceasta data, iti prezentam o resedinta eco fabuloasa, un vis pentru cei mai multi oameni obisnuiti. Casa a fost conceputa de un arhitect din Dallas, Texas (SUA), pe nume Tom Reisenbichler.


Casa de lux, pentru un stil de viata boem

Conform arhitectului, aceasta casa de lux, denumita Caruth Boulevard Residence, se vrea a fi un melanj de eleganta, lux si stil de viata boem. Designul exterior al locuintei pastreaza linii simple si drepte, in general orizontale, iar copacii care isi intind crengile pana deasupra balconului si a terasei reprezinta un mod simplu de a induce si mai mult ideea de natura, de spirit eco.


Tehnologii eco pentru un proiect de lux

La cererea clientului, casa de lux a fost conceputa in asa fel incat sa fie cat mai putin daunatoare pentru mediul inconjurator. In primul rand, arhitectul a optat pentru realizarea unor geamuri mari, care sa permita luminii naturale sa patrunda cat mai mult in interior.



In al doilea rand, a optat pentru materiale naturale, cum ar fi lemnul si piatra, iar in al treilea rand, a integrat diverse tehnologii eco, cum ar fi panouri solare fotovolatice.


Casa spatioasa pentru intreaga familie

Caruth Boulevard Residence are parter si doua etaje. La parter sunt concentrate cele mai multe incaperi: bucataria, sala de mese, camara, piscina, biroul de lucru, garajul, livingul, sala de jocuri video, un bar, o terasa exterioara si o baie.



La etajul al doilea sunt dormitoarele, 4 la numar, la care se adauga un dressing spatios, un apartament, o spalatorie, un balcon si 2 bai.



La cel de-al treilea etaj sunt amenajate o bucatarie mica, o camera tehnica, o sala de jocuri si o incapere pentru depozitare.


Interioare neutre cu accente de culoare

Pentru designul interior, clientul a dorit sa pastreze culorile neutre si calde: bejuri, marouri mai deschise si mai inchise, culoarea lemnului si nelipsitul alb. Pe langa acestea, au fost adaugate diferite accente de culoare, in special in tonuri rosiatice.



Sursa foto: homedsgn.com, pintrest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea