Amenajarea casei

#castel #washington #amenajari interioare #case de lux #design interior #Castelul Craigmuir

Case de lux: Castelul Craigmuir, o resedinta superba pentru o familie numeroasa

Iti doresti sa locuiesti intr-un castel zidit din piatra, dar cu dotari de lux pe interior? Este posibil ca buzunarul tau sa nu poata suporta suma de aproximativ trei milioane dolari ceruta pe Castelul Craigmuir din Washington, dar resedinta construita peste ocean de descendentii clanului scotian Muirhead merita cu siguranta toti banii. Te invitam sa descoperi astazi Castelul Craigmuir din Washington, intr-un nou episod al serialului Acasa.ro "Case de lux"!

Piesa istorica

Constructia castelului a fost demarata in 1922 de Charles Muirhead, un scotian stabilit in Washington, si este inscrisa in Registrul locurilor istorice ale zonei Wenatchee din nordul statului Washington. Constructia edificiului din piatra a fost finalizata in 1929, iar de atrunci resedinta cu aspect medieval a trecut prin mai multe procese de restaurare si modernizare fara a-si pierde insa farmecul. Este de remarcat faptul ca acoperisul din lemn a fost construit fara a se bate un singur cui.

Aspect medieval, dotari moderne

Castelul a trecut prin mai multe operatiuni de modernizare, constructia principala nefiind insa afectata. Zonele interioare in care s-a intervenit cel mai mult au fost bucataria si cele cinci bai. Interventiile au constat in modernizarea retelei de instalatii sanitare si dotari moderne pentru bucatarie.

Alte spatii din interior au fost transformate in sala de sport si o sala pentru vizionarea filmelor. Iar daca adaugam ca in cladire se gasesc cinci dormitoare, tot atatea bai si nu mai putin de sase semineuri vei intelege de ce resedinta Craigmuir este una de vis.

Decor de poveste

Preferat de multe cupluri pentru realizarea albumelor foto de nunta, Castelul Craigmuir este amplasat intr-adevar intr-un decor mirific. Gazonul ingijit, gradina de trandafiri si maiestuosul arbore Gingko Biloba, al doilea ca marime din Washington dau un farmec elegant domeniului pe care este amplasat castelul.

In curtea din spate alte dotari de ultima ora asigura confortul locatarilor: piscina incalzita si zona de spa fiind integrate perfect in decorul locatiei. Dotarile moderne se recunosc si in caile de acces, o buna parte din aleile care conduc spre cele trei garaje fiind incalzite pentru a evita formarea ghetii pe timp de iarna.

Sursa foto: nbcnews.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare