Amenajarea casei

#dezavantaje plite incorporabile #avantaje plite incorporabile #plite incorporabile #plite

Care sunt avantajele si dezavantajele unor plite incorporabile?

Lipsa spatiului reprezinta, de cele mai multe ori, o problema cu care se confunta din ce in ce mai multa lume, insa electrocasnicele incorporabile au fost create in asa fel incat sa rezolve aceasta problema a spatiului. Aceste plite incorporabile asigura o multitudine de avantaje.

Bricomix.ro este un magazin on-line care pune la dispozitia clientilor o multitudine de produse electrocasnice, de la cele clasice pana la cele mai inovatoare, inclusiv cele incorporabile.

Magazinul colaboreaza cu firme producatoare precum Bosch, Teka, Ariston, Whirlpool, ceea ce demonstreaza faptul ca acestea dipun de o multitudine de facilitati si pot satisface chiar si cele mai pretentioase cerinte.

Ce avantaje asigura plitele incorporabile?

  • Incalzire instanta

De cele mai multe ori, lipsa timpului reprezinta o problema, astfel ca nu este necesar un timp in plus de asteptare pentru ca plita sa se incalzeasca, caci acest lucru se intampla automat.

  • Siguranta maxima impotriva emisiilor de gaze

Fluxul gazului este oprit in momentul in care se detecteaza faptul ca flacara este inexistenta datorita unei termocupole. Astfel, este asigurat faptul ca nu se vor emite gaze care vor pune in pericol sanatatea si chiar viata oamenilor.

  • Siguranta pentru copii

Aceste plite incorporabile sunt dotate cu un sistem de siguranta impotriva accesului copiilor, astfel ca acestia nu sunt expusi la pericol.

  • Functionare digitala

Unele plite incorporabile au un afisaj digital. Cele fabricate de catre compania Teka sunt dotate cu functii digitale.

  • Aprindere electronica

Aprinderea unei plite electrice se realizeaza doar cu ajutorul unui buton, astfel utilizarea sa se realizeaza intr-o maniera comoda si confortabila.

  • Pastreaza liniile decorative ale bucatariei

O plita incorporabila nu va afecta niciodata liniile decorului interior. Chiar daca acesta este unul clasic, faptul ca plita este incorporabila o face sa para aproape inexistenta, ceea ce demonstreaza faptul ca se integreaza perfect.

In cazul in care desigul este unul minimalist sau futurist, plitele se integreaza mult mai bine, caci atat plitele incorporabile, in special, cat si aparatele electrocasnice incorporabile, in general, determina gradul de modernizare a propriei bucatarii.

Chiar daca produsele electrocasnice incorporabile sunt de un real folos in locuintele care nu dispun de un spatiu foarte mare, de cele mai multe ori acestea aduc dupa sine un mare dezavantaj.

Este vorba de faptul ca acestea nu mai pot fi mutate din locul in care au fost asamblate sau, in cele mai fericite cazuri, foarte greu.

Tocmai de aceea nu sunt recomandate persoanelor care isi schimba domiciliul des sau care intentioneaza sa faca acest lucru in viitorul apropiat.

Bricomix.ro dispune de o gama larga de astfel de plite incorporabile care satisfac orice cerinta.

Acestea sunt foarte variate atat in ceea ce priveste aspectul, cat si tehnicile si beneficiile pe care le ofera.

Plata se poate realiza prin virament bancar, cu ajutorul cardului de credit, dar si in mod in momentul in care produsele achizitionate sunt livrate la domiciliu.

Date de contact

Pentru a vizualiza portofoliul magazinului online cu produsele disponibile si ofertele de pret, accesati: www.bricomix.ro sau telefonati la numarul: 0732.610.473.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea